Auto en fiscus

Laatste update:

Hopper lanceert Autodeel Award

Hopper, de mobiliteitscampagne van Natuur & Milieu, kenniscentrum CROW, Ministerie van Infrastructuur en Milieu en Rijkswaterstaat, lanceert de Autodeel Award. Nederlandse gemeenten die zich inzetten voor autodelen kunnen meedingen naar de prijs. 

Gemeenten die zich voor 31 maart aanmelden krijgen van de organisatoren handreikingen over hoe ze autodelen kunnen faciliteren en kunnen communiceren over de voordelen en mogelijkheden. Op 31 maart 2016 wordt de Autodeel Award uitgereikt aan de gemeente die de grootste versnelling heeft laten zien op het vlak van autodelen. 

Aanmelden kan op www.ikbenhopper.nl, de website van Hopper.  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Hopper lanceert Autodeel Award | Fleet&Mobility

Hopper lanceert Autodeel Award

Redactie Redactie
• Laatste update:

Gemeenten die zich voor 31 maart aanmelden krijgen van de organisatoren handreikingen over hoe ze autodelen kunnen faciliteren en kunnen communiceren over de voordelen en mogelijkheden. Op 31 maart 2016 wordt de Autodeel Award uitgereikt aan de gemeente die de grootste versnelling heeft laten zien op het vlak van autodelen. 

Aanmelden kan op www.ikbenhopper.nl, de website van Hopper.