Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD introduceert eigen mobiliteitspas

Leasemaatschappij ALD Automotive biedt via een white label partnership met Radiuz een mobiliteitskaart aan. Hiermee kan betaald worden voor ov, parkeren, internationaal reizen en flexwerkplekken. Brandstof zit daar nog niet bij, “maar als hier interesse voor is kunnen we dat aanbieden”, zegt marketingmanager Lonneke van der Horst.

ALD zegt als eerste leasemaatschappij white label een mobiliteitskaart aan te bieden. “De pas is uitgevoerd in onze huisstijl, dus dat is goed voor de herkenbaarheid. Maar het grootste voordeel voor onze klanten is dat ze nu nog maar één aanspreekpunt hebben: wij verzorgen de rapportages, facturen en onze helpdesk staat gebruikers te woord als ze vragen hebben”, aldus Van der Horst. 

Op dit moment heeft ALD Automotive al 200 Radiuz-passen in omloop bij vier klanten. “Deze klanten vroegen hierom, we spelen hiermee dus echt in op vraag uit de markt.”  

Klanten van ALD kunnen de pas als aanvulling of alternatief voor de leaseauto aanbieden aan berijders. ALD Automotive ziet dat steeds meer bedrijven hun mobiliteitsaanbod flexibeler willen indelen. De consultancytak van de leasemaatschappij adviseert klanten of ze het beste kunnen gaan betalen naar gebruik, dan wel bijvoorbeeld een ov-jaarkaart kunnen aanbieden. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
ALD introduceert eigen mobiliteitspas | Fleet&Mobility

ALD introduceert eigen mobiliteitspas

Redactie Redactie
• Laatste update:

ALD zegt als eerste leasemaatschappij white label een mobiliteitskaart aan te bieden. “De pas is uitgevoerd in onze huisstijl, dus dat is goed voor de herkenbaarheid. Maar het grootste voordeel voor onze klanten is dat ze nu nog maar één aanspreekpunt hebben: wij verzorgen de rapportages, facturen en onze helpdesk staat gebruikers te woord als ze vragen hebben”, aldus Van der Horst. 

Op dit moment heeft ALD Automotive al 200 Radiuz-passen in omloop bij vier klanten. “Deze klanten vroegen hierom, we spelen hiermee dus echt in op vraag uit de markt.”  

Klanten van ALD kunnen de pas als aanvulling of alternatief voor de leaseauto aanbieden aan berijders. ALD Automotive ziet dat steeds meer bedrijven hun mobiliteitsaanbod flexibeler willen indelen. De consultancytak van de leasemaatschappij adviseert klanten of ze het beste kunnen gaan betalen naar gebruik, dan wel bijvoorbeeld een ov-jaarkaart kunnen aanbieden.