Leasing en verhuur

Laatste update:

Athlon lanceert Essential voor mkb en zzp’ers

Athlon Car Lease heeft onlangs het online leaseproduct Athlon Essential gelanceerd: een flexibel leasecontract met een looptijd tussen de 1 en 72 maanden. De leasemaatschappij richt zich met het leaseproduct op de mkb-markt en zzp`ers.

“De mkb- en zzp-markt is altijd lastig te bereiken geweest, mede omdat er meer flexibiliteit wordt gevraagd dan dat we met conventionele leasecontracten kunnen bieden. Daar hebben we nu een oplossing voor gevonden”, aldus marketingmanager Folkert Ruiter van Athlon. “Arbeidscontracten worden steeds flexibeler en mensen werken vaak op projectbasis. Die behoefte hebben we ingevuld door flexibele contracten aan te bieden, met een looptijd vanaf 1 maand.”

Zonder boete
Essential is volgens hem dan ook flexibeler dan conventionele leaseconstructies, ook bij het ontbinden van een contract. “Bij conventionele lease heb je te maken met vaste periodes, zoals 24, 36 of 42 maanden. Een contractverlenging is dan ook naar een volgende vaste periode, bijvoorbeeld van 24 naar 36 maanden. Bij Essential kan ook na 1 maand worden opgezegd, zonder boete.”

De leasemaatschappij verwacht nog voor het einde van dit jaar minimaal vijfhonderd nieuwe leaseauto’s in de markt te zetten.

Niet alleen Athlon, ook Nissan, Leaseplan, Markeur, Terberg en Arval hebben deze zomer aangekondigd hun pijlen nog meer op het mkb en op zzp`ers te richten.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Athlon lanceert Essential voor mkb en zzp’ers | Fleet&Mobility

Athlon lanceert Essential voor mkb en zzp’ers

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De mkb- en zzp-markt is altijd lastig te bereiken geweest, mede omdat er meer flexibiliteit wordt gevraagd dan dat we met conventionele leasecontracten kunnen bieden. Daar hebben we nu een oplossing voor gevonden”, aldus marketingmanager Folkert Ruiter van Athlon. “Arbeidscontracten worden steeds flexibeler en mensen werken vaak op projectbasis. Die behoefte hebben we ingevuld door flexibele contracten aan te bieden, met een looptijd vanaf 1 maand.”

Zonder boete
Essential is volgens hem dan ook flexibeler dan conventionele leaseconstructies, ook bij het ontbinden van een contract. “Bij conventionele lease heb je te maken met vaste periodes, zoals 24, 36 of 42 maanden. Een contractverlenging is dan ook naar een volgende vaste periode, bijvoorbeeld van 24 naar 36 maanden. Bij Essential kan ook na 1 maand worden opgezegd, zonder boete.”

De leasemaatschappij verwacht nog voor het einde van dit jaar minimaal vijfhonderd nieuwe leaseauto’s in de markt te zetten.

Niet alleen Athlon, ook Nissan, Leaseplan, Markeur, Terberg en Arval hebben deze zomer aangekondigd hun pijlen nog meer op het mkb en op zzp`ers te richten.