Leasing en verhuur

Laatste update:

Autolease Alliance heeft 3 nieuwe bestuursleden

Autolease Alliance heeft Robert Nienhuis van Noordlease, Tim Eijpe van GE Fleet Service en Michiel Looman van MKB Lease toegevoegd aan het bestuur.

Samen met de huidige bestuursleden, Bert Flipse van Zuidwest Lease en Lucas Hanou van Achilles Autolease, vormen zij het vijfkoppige bestuur van het samenwerkingsverband van zestien kleinere leasemaatschappijen.

Hans de Boer van AA Lease en Frank van Klink van XLLease stappen uit het bestuur. Nienhuis neemt de rol van bestuursvoorzitter op zich. Ad interim directeur Paul Wiegerinck (foto) legt uit dat de termijnen van De Boer en Van Klink al verstreken waren. “Bovendien is een gezonde vereniging gebaat bij regelmatig een nieuwe bezetting in het bestuur.”

Er wordt nog naar een nieuwe directeur gezocht. Zodra die bekend is, draagt Wiegerinck zijn taken over en gaat hij verder als zelfstandig ondernemer en adviseur.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Autolease Alliance heeft 3 nieuwe bestuursleden | Fleet&Mobility

Autolease Alliance heeft 3 nieuwe bestuursleden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Samen met de huidige bestuursleden, Bert Flipse van Zuidwest Lease en Lucas Hanou van Achilles Autolease, vormen zij het vijfkoppige bestuur van het samenwerkingsverband van zestien kleinere leasemaatschappijen.

Hans de Boer van AA Lease en Frank van Klink van XLLease stappen uit het bestuur. Nienhuis neemt de rol van bestuursvoorzitter op zich. Ad interim directeur Paul Wiegerinck (foto) legt uit dat de termijnen van De Boer en Van Klink al verstreken waren. “Bovendien is een gezonde vereniging gebaat bij regelmatig een nieuwe bezetting in het bestuur.”

Er wordt nog naar een nieuwe directeur gezocht. Zodra die bekend is, draagt Wiegerinck zijn taken over en gaat hij verder als zelfstandig ondernemer en adviseur.