Leasing en verhuur

Laatste update:

Leaseregistraties plussen 18%, Polo en Golf toppers

Over de eerste twee maanden van 2015 zijn er 16.288 nieuwe leaseauto’s op naam gezet. Dat is een toename van 18,4 procent ten opzichte van 2014. Dat blijkt uit cijfers van RDC. De registraties op naam van leasemaatschappijen maakten deze periode 20 procent uit van de totale autoverkoop.

De algemene personenautoregistraties zagen er minder florisant uit: die namen tot en met februari met slechts 5 procent toe.

Volkswagen meest geliefd
De Volkswagen Polo is tot nu toe de populairste nieuwe leaseauto. Dit model was goed voor 1.268 leaseregistraties. Op nummer twee staat de Volkswagen Golf (1.191 stuks) en op drie de Renault Clio (1.132).

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leaseregistraties plussen 18%, Polo en Golf toppers | Fleet&Mobility

Leaseregistraties plussen 18%, Polo en Golf toppers

Redactie Redactie
• Laatste update:

De algemene personenautoregistraties zagen er minder florisant uit: die namen tot en met februari met slechts 5 procent toe.

Volkswagen meest geliefd
De Volkswagen Polo is tot nu toe de populairste nieuwe leaseauto. Dit model was goed voor 1.268 leaseregistraties. Op nummer twee staat de Volkswagen Golf (1.191 stuks) en op drie de Renault Clio (1.132).