Leasing en verhuur

Laatste update:

Verhuurder Hertz stapt in private lease

Verhuurmaatschappij Hertz biedt sinds 1 maart ook private lease aan. Hertz trapt het concept Minilease Private af met de Second Skin Fiat 500.

Het gaat om een contract van minimaal dertig dagen en is daarna iedere dag opzegbaar. Dat meldt Hertz aan Fleet&Mobility.

Henk van den Helder, managing director van Hertz Benelux, ziet plek in de markt voor nóg een privélease-initiatief. “Het BKR ziet ons product niet als langdurige lening, dus dat wordt ook niet op die manier geregistreerd. Zo kun je mobiel zijn én je droomhuis kopen.” Hij legt uit dat het in principe om een verhuurproduct gaat, en private lease de kapstok is waar het aan opgehangen wordt. “Consumenten zoeken tegenwoordig online op private lease en nu kunnen ze ons ook meenemen in hun beoordeling.”

Niet de goedkoopste
Volgens Van den Helder is niet iedere private leaseklant op zoek naar de laagste maandprijs. “Wij zijn niet de goedkoopste, per maand ben je gemiddeld 350 euro kwijt, maar we zijn wel de meest flexibele. Als je op vakantie gaat kun je bijvoorbeeld een andere auto meenemen en tussentijds kun je ook van auto switchen. We trappen af met de Fiat 500, maar iedere auto uit de Hertz-vloot is te leasen.” Leaseplan bood de Fiat 500 vorig jaar tijdens een actieperiode voor 200 euro per maand aan, bij een vierjarig contract.

Van den Helder denkt dat het een goed eerste jaar is als er maandelijks 10 procent groei is in het aantal ingezette auto’s.

De introductie is gekoppeld aan een actie voor het goede doel die een maand loopt. Wie het woord ‘Fiat’ sms’t naar 4333 doneert 2 euro aan Clini Clowns en maakt kans op tien keer een maand gratis Minilease Private rijden.

Minilease Private is niet aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Verhuurder Hertz stapt in private lease | Fleet&Mobility

Verhuurder Hertz stapt in private lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gaat om een contract van minimaal dertig dagen en is daarna iedere dag opzegbaar. Dat meldt Hertz aan Fleet&Mobility.

Henk van den Helder, managing director van Hertz Benelux, ziet plek in de markt voor nóg een privélease-initiatief. “Het BKR ziet ons product niet als langdurige lening, dus dat wordt ook niet op die manier geregistreerd. Zo kun je mobiel zijn én je droomhuis kopen.” Hij legt uit dat het in principe om een verhuurproduct gaat, en private lease de kapstok is waar het aan opgehangen wordt. “Consumenten zoeken tegenwoordig online op private lease en nu kunnen ze ons ook meenemen in hun beoordeling.”

Niet de goedkoopste
Volgens Van den Helder is niet iedere private leaseklant op zoek naar de laagste maandprijs. “Wij zijn niet de goedkoopste, per maand ben je gemiddeld 350 euro kwijt, maar we zijn wel de meest flexibele. Als je op vakantie gaat kun je bijvoorbeeld een andere auto meenemen en tussentijds kun je ook van auto switchen. We trappen af met de Fiat 500, maar iedere auto uit de Hertz-vloot is te leasen.” Leaseplan bood de Fiat 500 vorig jaar tijdens een actieperiode voor 200 euro per maand aan, bij een vierjarig contract.

Van den Helder denkt dat het een goed eerste jaar is als er maandelijks 10 procent groei is in het aantal ingezette auto’s.

De introductie is gekoppeld aan een actie voor het goede doel die een maand loopt. Wie het woord ‘Fiat’ sms’t naar 4333 doneert 2 euro aan Clini Clowns en maakt kans op tien keer een maand gratis Minilease Private rijden.

Minilease Private is niet aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.