Leasing en verhuur

Laatste update:

Leaseplan verdeelt Infiniti onder werknemers

Leaseplan gaat bij speciaal geselecteerd klanten langs om ze te laten proefrijden in de Infiniti Q30. De nieuwe Infiniti wordt ingezet als deelauto in combinatie met het autodeelreserveringssysteem Swopcar van Leaseplan.

Daartoe zijn Leaseplan en Infiniti een eenjarige samenwerking aangegaan.

Het gaat om een Europees project in negen landen, waaronder Nederland. Volgens Stefan Erkelens, directeur Infiniti Nederland, zijn er geen verkoopdoelstellingen aan verbonden. “Op dit moment hebben we twee Infiniti`s beschikbaar gesteld aan Leaseplan Nederland.”

Werknemers die de Infiniti proefdelen kunnen online en via een app de beschikbaarheid controleren en reserveren. De wagenparkbeheerder krijgt van Leaseplan een overzicht van het gebruik van de voertuigen en de CO2-uitstoot.

Nick Salkeld, cco van Leaseplan Corporation: “Doordat werknemers van een bedrijf een Q30 kunnen boeken en delen met de Swopcar-oplossing, zullen we de bezetting ervan maximaliseren, de CO2-uitstoot verminderen en de behoefte aan parkeerplaatsen aanzienlijk verminderen. Het bereiken van deze positieve resultaten zou dit een zeer succesvolle campagne maken voor ons en voor Infiniti.”

Sinds deze week kunnen vrienden ook een Porsche delen

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leaseplan verdeelt Infiniti onder werknemers | Fleet&Mobility

Leaseplan verdeelt Infiniti onder werknemers

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daartoe zijn Leaseplan en Infiniti een eenjarige samenwerking aangegaan.

Het gaat om een Europees project in negen landen, waaronder Nederland. Volgens Stefan Erkelens, directeur Infiniti Nederland, zijn er geen verkoopdoelstellingen aan verbonden. “Op dit moment hebben we twee Infiniti`s beschikbaar gesteld aan Leaseplan Nederland.”

Werknemers die de Infiniti proefdelen kunnen online en via een app de beschikbaarheid controleren en reserveren. De wagenparkbeheerder krijgt van Leaseplan een overzicht van het gebruik van de voertuigen en de CO2-uitstoot.

Nick Salkeld, cco van Leaseplan Corporation: “Doordat werknemers van een bedrijf een Q30 kunnen boeken en delen met de Swopcar-oplossing, zullen we de bezetting ervan maximaliseren, de CO2-uitstoot verminderen en de behoefte aan parkeerplaatsen aanzienlijk verminderen. Het bereiken van deze positieve resultaten zou dit een zeer succesvolle campagne maken voor ons en voor Infiniti.”

Sinds deze week kunnen vrienden ook een Porsche delen