Leasing en verhuur

Laatste update:

Porsche deelt private leaseprijs door vieren

Porsche heeft vandaag het concept ‘Share a Porsche’ gelanceerd. Twee, die of vier vrienden kunnen samen een Porsche 911, Boxster of Cayman privéleasen.

Dat meldt importeur Pon vandaag.

Het concept is alleen in Nederland uitgerold. Iedere deelnemer betaalt een vast maandbedrag op basis van een vooraf bepaald aantal kilometers. De prijs is all-inclusive behalve brandstof. Via een speciale Share a Porsche-app zijn ritten in te plannen en krijgen deelnemers informatie, bijvoorbeeld over het resterende kilometertegoed.

Porsche heeft het concept samen met Vodafone opgezet. Looptijd van het contract is 12 of 24 maanden, het aantal kilometers kunnen deelnemers kiezen. Share a Porsche is beschikbaar bij alle Nederlandse Porsche Centra.

Reparaties en onderhoud vinden plaats bij de Porsche-dealer waar het contract is afgesloten. Het leasecontract heeft het Keurmerk Private Lease, dat Fleet&Mobility onlangs onder de loep heeft genomen.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Porsche deelt private leaseprijs door vieren | Fleet&Mobility

Porsche deelt private leaseprijs door vieren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt importeur Pon vandaag.

Het concept is alleen in Nederland uitgerold. Iedere deelnemer betaalt een vast maandbedrag op basis van een vooraf bepaald aantal kilometers. De prijs is all-inclusive behalve brandstof. Via een speciale Share a Porsche-app zijn ritten in te plannen en krijgen deelnemers informatie, bijvoorbeeld over het resterende kilometertegoed.

Porsche heeft het concept samen met Vodafone opgezet. Looptijd van het contract is 12 of 24 maanden, het aantal kilometers kunnen deelnemers kiezen. Share a Porsche is beschikbaar bij alle Nederlandse Porsche Centra.

Reparaties en onderhoud vinden plaats bij de Porsche-dealer waar het contract is afgesloten. Het leasecontract heeft het Keurmerk Private Lease, dat Fleet&Mobility onlangs onder de loep heeft genomen.