Leasing en verhuur

Laatste update:

ALD leasepartner Lynk&Co

Foto: Lynk&Co

ALD Automotive wordt verantwoordelijk voor de full-service leasecontracten voor de zakelijke markt van Lynk&Co in 7 landen in Europa: Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland, België en Zweden. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend.

Het gaat om full-service leasecontracten voor Lynk & Co’s hybride of plug-in hybride 01 SUV. In Nederland zal voorlopig alleen de plug-in hybride beschikbaar zijn. De modellen, uitsluitend verkrijgbaar in blauw of zwart, zijn uitgevoerd in duurzaam materiaal gemaakt van gerecyclede vislijnen en ander afval.

Volledig online

De auto’s hebben een elektrisch bereik van 69 kilometer. De leasecontracten zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometrages. Voor onderhoud komt Lynk & Co de auto ophalen. Het afsluiten van het leasecontract verloopt volledig online, via het digitale platform van ALD Automotive; van de kredietbeoordeling tot de elektronische ondertekening van de overeenkomst.

Lynk&Co verkoopt in principe geen auto’s, verschaft abonnementen. Consumenten kunnen voor 500 euro per maand beschikken over een Lynk&Co; deze kosten gaan omlaag als ze de auto delen. Via ALD zijn ze nu dus ook in de lease beschikbaar.

ALD leasepartner Lynk&Co | Fleet&Mobility

ALD leasepartner Lynk&Co

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Lynk&Co

Het gaat om full-service leasecontracten voor Lynk & Co’s hybride of plug-in hybride 01 SUV. In Nederland zal voorlopig alleen de plug-in hybride beschikbaar zijn. De modellen, uitsluitend verkrijgbaar in blauw of zwart, zijn uitgevoerd in duurzaam materiaal gemaakt van gerecyclede vislijnen en ander afval.

Volledig online

De auto’s hebben een elektrisch bereik van 69 kilometer. De leasecontracten zijn beschikbaar met flexibele looptijden en kilometrages. Voor onderhoud komt Lynk & Co de auto ophalen. Het afsluiten van het leasecontract verloopt volledig online, via het digitale platform van ALD Automotive; van de kredietbeoordeling tot de elektronische ondertekening van de overeenkomst.

Lynk&Co verkoopt in principe geen auto’s, verschaft abonnementen. Consumenten kunnen voor 500 euro per maand beschikken over een Lynk&Co; deze kosten gaan omlaag als ze de auto delen. Via ALD zijn ze nu dus ook in de lease beschikbaar.