Leasing en verhuur

Laatste update:

Van den Udenhout start met elektrische deelauto’s

Van den Udenhout en Golden Tulip Central in Den Bosch werken samen in deelconcept U.mobility. (Foto: Shutterstock)

Dealerbedrijf Van den Udenhout is samen met het Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch begonnen met het autodeelconcept U.mobility.

Voor dit concept heeft Van den Udenhout tien elektrische Volkswagens/Audi’s ingezet en tien elektrische fietsen van het merk Kalkhoff. Dat melden de twee bedrijven. De EV’s en e-bikes zijn te vinden in de parkeergarage van het hotel. Het aanbod van de elektrische deelauto’s varieert van een VW ID.3 of ID.4 tot een Audi Etron of Etron GT. Via de app van U.mobility is de auto of fiets te reserveren en op te halen en af te leveren bij de parking van het hotel.

“Flexibel mobiliteit bieden binnen handbereik tegen minimale kosten is precies datgene waar met name de inwoners van een binnenstad naar op zoek zijn”, aldus Kurt Verhees, dga van Van den Udenhout. Het uitgangspunt is dat bezoekers of bewoners van Den Bosch op deze manier makkelijk een auto kunnen huren en over mobiliteit kunnen beschikken.

Verkennen

“Wij kunnen onze gasten vanaf nu de mogelijkheid bieden om met de trein naar ‘s-Hertogenbosch te reizen en kunnen ze vervolgens de mogelijkheid geven om de omgeving te verkennen met een deelauto. Ook bestaat de mogelijkheid dat iemand eens een elektrische auto uitprobeert”, aldus Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central.

Autodelen biedt niet alleen kansen in de binnensteden, maar ook in de periferie: daarover werd onlangs nog gediscussieerd tijdens de Automotive Livestream. 

Van den Udenhout start met elektrische deelauto’s | Fleet&Mobility

Van den Udenhout start met elektrische deelauto’s

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van den Udenhout en Golden Tulip Central in Den Bosch werken samen in deelconcept U.mobility. (Foto: Shutterstock)

Voor dit concept heeft Van den Udenhout tien elektrische Volkswagens/Audi’s ingezet en tien elektrische fietsen van het merk Kalkhoff. Dat melden de twee bedrijven. De EV’s en e-bikes zijn te vinden in de parkeergarage van het hotel. Het aanbod van de elektrische deelauto’s varieert van een VW ID.3 of ID.4 tot een Audi Etron of Etron GT. Via de app van U.mobility is de auto of fiets te reserveren en op te halen en af te leveren bij de parking van het hotel.

“Flexibel mobiliteit bieden binnen handbereik tegen minimale kosten is precies datgene waar met name de inwoners van een binnenstad naar op zoek zijn”, aldus Kurt Verhees, dga van Van den Udenhout. Het uitgangspunt is dat bezoekers of bewoners van Den Bosch op deze manier makkelijk een auto kunnen huren en over mobiliteit kunnen beschikken.

Verkennen

“Wij kunnen onze gasten vanaf nu de mogelijkheid bieden om met de trein naar ‘s-Hertogenbosch te reizen en kunnen ze vervolgens de mogelijkheid geven om de omgeving te verkennen met een deelauto. Ook bestaat de mogelijkheid dat iemand eens een elektrische auto uitprobeert”, aldus Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central.

Autodelen biedt niet alleen kansen in de binnensteden, maar ook in de periferie: daarover werd onlangs nog gediscussieerd tijdens de Automotive Livestream.