Overig

Laatste update:

Almere plaatst 15 oplaadpunten in parkeergarages

De gemeente Almere heeft in 15 parkeergarages 32 oplaadpunten van oplaadpuntenfabrikant EV-Box geplaatst. De gemeente zorgde voor de voorbereidende installatiewerkzaamheden. EV-Box exploiteert de laadpunten in de Almeerse parkeergarages.

De gemeente heeft met EV-Box gekozen voor een lokale speler en heeft hiervoor subsidie gekregen van de provincie Flevoland. Almere en EV-Box zijn een samenwerking voor tenminste twee jaar aangegaan. EV-Box is in 2009 opgericht door voormalig Formule 1-coureur Huub Rothengatter en is inmiddels naar eigen zeggen marktleider in Nederland.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Almere plaatst 15 oplaadpunten in parkeergarages | Fleet&Mobility

Almere plaatst 15 oplaadpunten in parkeergarages

Redactie Redactie
• Laatste update:

De gemeente heeft met EV-Box gekozen voor een lokale speler en heeft hiervoor subsidie gekregen van de provincie Flevoland. Almere en EV-Box zijn een samenwerking voor tenminste twee jaar aangegaan. EV-Box is in 2009 opgericht door voormalig Formule 1-coureur Huub Rothengatter en is inmiddels naar eigen zeggen marktleider in Nederland.