Overig

Laatste update:

Travelcard: pas wordt sleutelhanger

Mobiliteitskaartleverancier Travelcard introduceert 30 maart de laad-sleutelhanger. De sleutelhanger werkt als identifier waar berijders mee kunnen tanken en laden. Hij kan bij het volledige oplaadnetwerk in Nederland en België gebruikt worden, benadrukt Travelcard.

Het bedrijf legt de nadruk op het laden omdat berijders van een elektrische auto soms meerdere keren per dag bij een laadpaal staan en het zoeken van een pas dan een ‘omslachtige handeling’ zou zijn.

De laad-sleutelhanger wordt bij een (semi-)elektrische auto standaard naast de tankpas geleverd en komt in plaats van de gecombineerde tank- en laadpas. Bij een ‘normale’ auto blijft de tankpas beschikbaar. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Travelcard: pas wordt sleutelhanger | Fleet&Mobility

Travelcard: pas wordt sleutelhanger

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf legt de nadruk op het laden omdat berijders van een elektrische auto soms meerdere keren per dag bij een laadpaal staan en het zoeken van een pas dan een ‘omslachtige handeling’ zou zijn.

De laad-sleutelhanger wordt bij een (semi-)elektrische auto standaard naast de tankpas geleverd en komt in plaats van de gecombineerde tank- en laadpas. Bij een ‘normale’ auto blijft de tankpas beschikbaar.