Overig

Quatrac-band voor suv

Apollo Vredestein heeft zijn serie Quatrac 5 4-seizoenenbanden uitgebreid met twee nieuwe types. Het gaat om een band met snelheidscodering Y (tot 300 km/u) en een band voor suv`s. Dat meldt de bandenfabrikant in een persbericht.

 
 
De Quatrac 5-banden hebben het Three Peak Snow Flake symbool op de zijkant en voldoen daarmee aan de wettelijke eisen voor winterbanden. Het assortiment bestaat nu uit vijf types Quatrac, verkrijgbaar in de maten 13 tot en met 19 inch, in de snelheidscoderingen T tot en met Y.
 
De banden zijn vooral geschikt voor stedelijk gebruik en compacte en middelgrote personenwagens, suv’s en bestelauto’s. Ze bieden bedrijven met een grote vloot en leasemaatschappijen een manier om te besparen op operationele kosten, meldt Apollo Vredestein. Wagens met 4-seizoenenbanden hoeven immers niet twee keer per jaar uit de vloot te worden gehaald voor een bandenwissel. 
 
Het speciale rubbermengsel in de nieuwste Quatrac 5 en de zomer- en winterzijde van de band zorgen voor een goede grip en veiligheid. Banden in de serie scoren volgens Vredestein goed op het bandenlabel en bieden door hun rolweerstand en remweg op nat wegdek en laag geluidsniveau. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Quatrac-band voor suv | Fleet&Mobility

Quatrac-band voor suv

Redactie Redactie

 
 
De Quatrac 5-banden hebben het Three Peak Snow Flake symbool op de zijkant en voldoen daarmee aan de wettelijke eisen voor winterbanden. Het assortiment bestaat nu uit vijf types Quatrac, verkrijgbaar in de maten 13 tot en met 19 inch, in de snelheidscoderingen T tot en met Y.
 
De banden zijn vooral geschikt voor stedelijk gebruik en compacte en middelgrote personenwagens, suv’s en bestelauto’s. Ze bieden bedrijven met een grote vloot en leasemaatschappijen een manier om te besparen op operationele kosten, meldt Apollo Vredestein. Wagens met 4-seizoenenbanden hoeven immers niet twee keer per jaar uit de vloot te worden gehaald voor een bandenwissel. 
 
Het speciale rubbermengsel in de nieuwste Quatrac 5 en de zomer- en winterzijde van de band zorgen voor een goede grip en veiligheid. Banden in de serie scoren volgens Vredestein goed op het bandenlabel en bieden door hun rolweerstand en remweg op nat wegdek en laag geluidsniveau.