Overig

Laatste update:

Landelijke dekking voor Fastned

Fastned heeft deze week het vijftigste snellaadstation gebouwd en stelt daarmee landelijke dekking te hebben bereikt. Het nieuwste station is geplaatst in het Zeeuwse Goes.

Dat meldt Fastned op haar website.

De exploitant van snellaadstations is in rap tempo zo`n 200 stations in Nederland aan het bouwen. Inmiddels worden naast snelwegen, ook in steden snelladers voor EV’s geplaatst. Onlangs heeft Fastned nog miljoenen aan nieuw kapitaal aangetrokken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Landelijke dekking voor Fastned | Fleet&Mobility

Landelijke dekking voor Fastned

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Fastned op haar website.

De exploitant van snellaadstations is in rap tempo zo`n 200 stations in Nederland aan het bouwen. Inmiddels worden naast snelwegen, ook in steden snelladers voor EV’s geplaatst. Onlangs heeft Fastned nog miljoenen aan nieuw kapitaal aangetrokken.