Overig

Laatste update:

Hyundai wil forenzen op elektrische step

Elektrische fiets voor last en first mile forens. (Foto: Hyundai)

Speciaal voor de zogeheten first en last mile forens, introduceert het merk een elektrische step met een actieradius van 20 kilometer.

Hyundai presenteert een nieuw prototype elektrische step met een achterwielaandrijving en krachtige batterij. De elektrische step heeft een actieradius van 20 kilometer. Volgens Hyundai is deze step vooral handig voor first en last mile forensen. Overigens kan de step ook worden geïntegreerd in de toekomstige modellen van het merk en laadt de step automatisch op met de elektriciteit die tijdens het autorijden wordt geproduceerd.

De step weegt 7,7 kilo, is opvouwbaar en is volgens de fabrikant makkelijk mee te nemen. De batterijstatus en snelheid zijn op het display te zien en natuurlijk heeft de step een voor- en achterlicht.

Hyundai wil forenzen op elektrische step | Fleet&Mobility

Hyundai wil forenzen op elektrische step

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Elektrische fiets voor last en first mile forens. (Foto: Hyundai)

Hyundai presenteert een nieuw prototype elektrische step met een achterwielaandrijving en krachtige batterij. De elektrische step heeft een actieradius van 20 kilometer. Volgens Hyundai is deze step vooral handig voor first en last mile forensen. Overigens kan de step ook worden geïntegreerd in de toekomstige modellen van het merk en laadt de step automatisch op met de elektriciteit die tijdens het autorijden wordt geproduceerd.

De step weegt 7,7 kilo, is opvouwbaar en is volgens de fabrikant makkelijk mee te nemen. De batterijstatus en snelheid zijn op het display te zien en natuurlijk heeft de step een voor- en achterlicht.