Personenauto's

Laatste update:

Op safari met Mitsubishi

Safaripark Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek heeft acht nieuwe Mitsubishi’s L200 in gebruik genomen. Uiteraard zijn de pick-ups voorzien van zebra-striping.

Jaarlijks vervoeren de pick-ups van het park zo’n 670.000 kilo hooi en 40.000 kilo vlees door het 120 hectare grote Safaripark waar 1.250 dieren leven.
“We laden ze helemaal af en hoeven dan maar één keer te rijden. Bovendien gebruiken we de bak als opstapje om de hooiruiven bij de giraffes te vullen”, legt Jaimy Brouwers, een van de verzorgers in het Safaripark, uit. Daarnaast worden de auto`s ook ingezet als bezoekers pech onderweg hebben of vast komen te zitten met hun eigen auto in het park. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Op safari met Mitsubishi | Fleet&Mobility

Op safari met Mitsubishi

Redactie Redactie
• Laatste update:

Jaarlijks vervoeren de pick-ups van het park zo’n 670.000 kilo hooi en 40.000 kilo vlees door het 120 hectare grote Safaripark waar 1.250 dieren leven.
“We laden ze helemaal af en hoeven dan maar één keer te rijden. Bovendien gebruiken we de bak als opstapje om de hooiruiven bij de giraffes te vullen”, legt Jaimy Brouwers, een van de verzorgers in het Safaripark, uit. Daarnaast worden de auto`s ook ingezet als bezoekers pech onderweg hebben of vast komen te zitten met hun eigen auto in het park.