Personenauto's

Laatste update:

ANWB start proef autodelen met Mywheels

Belangenorganisatie ANWB is vandaag gestart met een autodeel-pilot via het platform van deelautoconcept Mywheels.

Onder de naam ANWB Auto Delen kunnen particulieren hun auto aanbieden of een reserveren, de ANWB regelt de verzekering, pechhulp én de financiële afhandeling. De pilot start in vijf wijken in Den Haag (2), Rijswijk, Delft en Breda.

Mywheels heeft een open platform voor mensen die in de buurt van elkaar hun auto willen delen. Volgens ANWB is het zonde van de tijd, het geld en de energie als aanbieders van deelauto’s allemaal zelf een platform en apps ontwikkelen.

Bij Mywheels worden én een vaste eigen vloot, én privéauto’s van particulieren gedeeld.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
ANWB start proef autodelen met Mywheels | Fleet&Mobility

ANWB start proef autodelen met Mywheels

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onder de naam ANWB Auto Delen kunnen particulieren hun auto aanbieden of een reserveren, de ANWB regelt de verzekering, pechhulp én de financiële afhandeling. De pilot start in vijf wijken in Den Haag (2), Rijswijk, Delft en Breda.

Mywheels heeft een open platform voor mensen die in de buurt van elkaar hun auto willen delen. Volgens ANWB is het zonde van de tijd, het geld en de energie als aanbieders van deelauto’s allemaal zelf een platform en apps ontwikkelen.

Bij Mywheels worden én een vaste eigen vloot, én privéauto’s van particulieren gedeeld.