Personenauto's

Laatste update:

Daan Bieleveld winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Daan Bieleveld, global mobility manager bij DSM, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2015. Bieleveld won in de finale van Jeroen Goossen (USG People) en Marc Florie (Heijmans). Hij neemt het stokje over van André de Boer, die vorig jaar deze prijs won. De finale vond plaats tijdens het Fleetmanagement event 2015 in het NBC in Nieuwegein.

“Daan heeft het nationale HR- en inkoopbeleid ten aanzien van mobiliteit geïntegreerd en als basis gebruikt voor het internationale beleid. Binnen het door hem gecreëerde global platform heeft hij ruimte gelaten voor lokale initiatieven en behoeften”, aldus de vakjury in het juryrapport. “Daarbij heeft hij een creatief totaal aanbod gecreëerd waarbij zowel alle lease- als niet leaserijders worden bedient. Een aansprekend voorbeeld is de succesvolle lancering van zijn vernieuwde privé-leaseregeling voor alle medewerkers zonder leaseauto waarbij hij standaard processen heeft doorbroken.”

De vakjury bestaat uit André de Boer (Rijkswaterstaat), Henk Winckens (Enexis), Henk Gerritse (BAM), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF) Nanda Cousijn (Diemermere) en Ronald Postma (Syndesmo).

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Daan Bieleveld winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award | Fleet&Mobility

Daan Bieleveld winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Daan heeft het nationale HR- en inkoopbeleid ten aanzien van mobiliteit geïntegreerd en als basis gebruikt voor het internationale beleid. Binnen het door hem gecreëerde global platform heeft hij ruimte gelaten voor lokale initiatieven en behoeften”, aldus de vakjury in het juryrapport. “Daarbij heeft hij een creatief totaal aanbod gecreëerd waarbij zowel alle lease- als niet leaserijders worden bedient. Een aansprekend voorbeeld is de succesvolle lancering van zijn vernieuwde privé-leaseregeling voor alle medewerkers zonder leaseauto waarbij hij standaard processen heeft doorbroken.”

De vakjury bestaat uit André de Boer (Rijkswaterstaat), Henk Winckens (Enexis), Henk Gerritse (BAM), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF) Nanda Cousijn (Diemermere) en Ronald Postma (Syndesmo).