Personenauto's

Laatste update:

Buis moet Fleet Monitor op de kaart zetten

Remarketingplatform Autorola heeft Kevin Buis aangesteld als business development manager solutions. In deze functie zal hij de wagenparkbeheerdienst Fleet Monitor verder uitrollen in ons land. Ook zal hij de dienst Vehicle Inspection Systems (VIS) onder de aandacht brengen. VIS maakt deel uit van Fleet Monitor en kan op verschillende momenten in de wagenparkcyclus worden ingezet om de gevolgen van schade op de kosten inzichtelijk te maken.

Fleet Monitor is in 2012 gelanceerd in verschillende landen, waaronder in Nederland en heeft zich inmiddels al bewezen bij onder meer de importorganisatie van Mazda in België en Luxemburg, Hertz in Australië, Kia Motors in Oostenrijk en Unicredit in Italië.

Buis is per januari aangesteld om Fleet Monitor ook in ons land succesvol te maken. Hij geeft leiding aan de nieuwe business unit Solutions. Hij werkte hiervoor als national key accountmanager leasing bij Euromaster en werkte daarvoor bij Kroymans voor de merken Cadillac, Corvette en Hummer.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Buis moet Fleet Monitor op de kaart zetten | Fleet&Mobility

Buis moet Fleet Monitor op de kaart zetten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fleet Monitor is in 2012 gelanceerd in verschillende landen, waaronder in Nederland en heeft zich inmiddels al bewezen bij onder meer de importorganisatie van Mazda in België en Luxemburg, Hertz in Australië, Kia Motors in Oostenrijk en Unicredit in Italië.

Buis is per januari aangesteld om Fleet Monitor ook in ons land succesvol te maken. Hij geeft leiding aan de nieuwe business unit Solutions. Hij werkte hiervoor als national key accountmanager leasing bij Euromaster en werkte daarvoor bij Kroymans voor de merken Cadillac, Corvette en Hummer.