Mobiliteitsoplossingen

Laatste update:

Europcar sluit samenwerking met deelconcept Stapp.in

Foto: Europcar

Autoverhuurmaatschappij Europcar gaat zijn klanten ook autodelen aanbieden, via het platform Stapp.in van Vecore. Dat maken beide bedrijven bekend.

De auto’s van Europcar worden uitgerust met een Smartbox, waarmee klanten met een app een auto kunnen reserveren en openen en sluiten. Een fysieke sleuteloverdracht is dus niet meer nodig. “Het autodeelproduct is voor ons een aanvulling op het huidige assortiment. Hiermee kunnen we klanten voldoen aan de vraag naar totale mobiliteit waarmee zij de totale kosten van het wagenpark omlaag kunnen brengen. Daarnaast verhoogt het bij bedrijven de interne flexibiliteit en draagt het bij aan duurzaamheid”, aldus Marc Beers, commercieel directeur van Europcar Nederland. “Via de Stapp.in app is het mogelijk om het zakelijke account ook privé te gebruiken: zo kunnen organisaties de auto’s buiten kantoortijden ook beschikbaar stellen voor privégebruik.” Vecore was één van de partners van het allereerste Future Fleet&Mobility Experience. Bekijk hier een impressie van dit evenement.

Naast Stapp.in is ook Vecore betrokken bij het leveren van het autodeelconcept. Vecore levert de voertuigdeel- en beheertechniek.

Europcar Europcar heeft in Nederland een landelijk dekkend netwerk met 38 vestigingen en een wagenpark dat onder meer bestaat uit personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en trucks.

Europcar sluit samenwerking met deelconcept Stapp.in | Fleet&Mobility

Europcar sluit samenwerking met deelconcept Stapp.in

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Europcar

De auto’s van Europcar worden uitgerust met een Smartbox, waarmee klanten met een app een auto kunnen reserveren en openen en sluiten. Een fysieke sleuteloverdracht is dus niet meer nodig. “Het autodeelproduct is voor ons een aanvulling op het huidige assortiment. Hiermee kunnen we klanten voldoen aan de vraag naar totale mobiliteit waarmee zij de totale kosten van het wagenpark omlaag kunnen brengen. Daarnaast verhoogt het bij bedrijven de interne flexibiliteit en draagt het bij aan duurzaamheid”, aldus Marc Beers, commercieel directeur van Europcar Nederland. “Via de Stapp.in app is het mogelijk om het zakelijke account ook privé te gebruiken: zo kunnen organisaties de auto’s buiten kantoortijden ook beschikbaar stellen voor privégebruik.” Vecore was één van de partners van het allereerste Future Fleet&Mobility Experience. Bekijk hier een impressie van dit evenement.

Naast Stapp.in is ook Vecore betrokken bij het leveren van het autodeelconcept. Vecore levert de voertuigdeel- en beheertechniek.

Europcar Europcar heeft in Nederland een landelijk dekkend netwerk met 38 vestigingen en een wagenpark dat onder meer bestaat uit personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en trucks.