Leasing en verhuur

Laatste update:

Leaseprijs kleine auto’s 8% gestegen

De operationele leaseprijs van A-segment auto’s is sterk gestegen. Het eerste kwartaal van dit jaar moesten leaserijders 8% meer betalen voor kleine personenauto’s  dan in Q1 van 2012. Dat blijkt uit index-cijfers van het CBS.  B-segment auto’s werden 3,1% duurder en auto’s in het C-segment bleven even duur. De leaseprijzen in het D- en E-segment stegen met respectievelijk 2,4% en 0,5%. Over het algemeen stegen de leaseprijzen van personenauto’s met 1,9%. 

Bekijk alle index-cijfers op de site van VNA. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leaseprijs kleine auto’s 8% gestegen | Fleet&Mobility

Leaseprijs kleine auto’s 8% gestegen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bekijk alle index-cijfers op de site van VNA.