Leasing en verhuur

Volvo V40 Leaseauto van het Jaar

De Volvo V40 is door leasemaatschappij Alphabet uitgeroepen tot Leaseauto van het Jaar 2013. Zowel de vakjury als het publiek koos de auto tot winnaar. De V40 volgt de Range Rover Evoque op die vorig jaar de titel in de wacht wist te slepen.

In totaal waren er 12 auto`s genomineerd. De V40 was de sterkste kandidaat in het business-segment. De Renault Clio won in het economy-segment. De Mazda 6, volgens de jury de verrassing van de praktijkdag, won in het segment business+, terwijl de BMW 6-serie Gran Coupé de titel won in het executive-segment.

Unaniem
Uit de vier klassenwinnaars koos de jury, waarin ook Fleetmotive-uitgever Mobility Media vertegenwoordigd was in de persoon van Jelle Heidstra, uiteindelijk de Volvo V40 als overall winnaar. Juryvoorzitter Anne Brons, director marketing & business development bij Alphabet autolease: “Als jury waren wij unaniem over deze keuze, en ook het publiek koos deze auto als absolute winnaar. In deze goed vormgegeven auto rijd je een klasse rijker en de zakelijke uitstraling, de fiscaal aantrekkelijke motorisering en een uitstekend service netwerk maken deze auto tot een terechte leaseauto van het jaar.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Volvo V40 Leaseauto van het Jaar | Fleet&Mobility

Volvo V40 Leaseauto van het Jaar

Redactie Redactie

In totaal waren er 12 auto`s genomineerd. De V40 was de sterkste kandidaat in het business-segment. De Renault Clio won in het economy-segment. De Mazda 6, volgens de jury de verrassing van de praktijkdag, won in het segment business+, terwijl de BMW 6-serie Gran Coupé de titel won in het executive-segment.

Unaniem
Uit de vier klassenwinnaars koos de jury, waarin ook Fleetmotive-uitgever Mobility Media vertegenwoordigd was in de persoon van Jelle Heidstra, uiteindelijk de Volvo V40 als overall winnaar. Juryvoorzitter Anne Brons, director marketing & business development bij Alphabet autolease: “Als jury waren wij unaniem over deze keuze, en ook het publiek koos deze auto als absolute winnaar. In deze goed vormgegeven auto rijd je een klasse rijker en de zakelijke uitstraling, de fiscaal aantrekkelijke motorisering en een uitstekend service netwerk maken deze auto tot een terechte leaseauto van het jaar.”