Leasing en verhuur

Laatste update:

Leaseplan start privélease bij AH

Leaseplan komt met een nieuwe privélease-actie. Deze keer worden bij Albert Heijn nieuwe leaserijders gezocht. Van 27 april tot 3 mei worden vestigingen van Albert Heijn XL Hyundais i20 en i10 aangeboden voor vanafprijzen per maand van respectievelijk 199 en 149 euro. 

De leasetermijn is vijf jaar op basis van 10 duizend kilometer per jaar full operational. Het gaat om voorraadauto`s van de Hyundai-importeur. Leaseplan maakt niet bekend hoeveel auto`s het verwacht te verleasen in deze actie maar gaat wel uit van een succes. “Laat ik het zo formuleren:  ik denk dat dit de definitieve doorbraak van private lease wordt”, aldus marketingdirecteur Martijn Versteegen van Leaseplan tegen Automotive Management. 

Consumenten kunnen bij de actie ook hun huidige auto inruilen. Daarvoor is een samenwerking gesloten met inkooporganisatie Webuyanycar. Leaseplan doet daar een inruilbonus bovenop van 250 euro voor de i10 en 500 euro voor de i20. 

Lees meer over de actie met Albert Heijn op Automotive Management. Leaseplan lanceert de actie officieel op de AutoRAI, die morgen van start gaat. 

Leaseplan organiseerde eerder ook een privélease-actie. Het ging toen om Fiats 500 bij Mediamarkt.  

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leaseplan start privélease bij AH | Fleet&Mobility

Leaseplan start privélease bij AH

Redactie Redactie
• Laatste update:

De leasetermijn is vijf jaar op basis van 10 duizend kilometer per jaar full operational. Het gaat om voorraadauto`s van de Hyundai-importeur. Leaseplan maakt niet bekend hoeveel auto`s het verwacht te verleasen in deze actie maar gaat wel uit van een succes. “Laat ik het zo formuleren:  ik denk dat dit de definitieve doorbraak van private lease wordt”, aldus marketingdirecteur Martijn Versteegen van Leaseplan tegen Automotive Management. 

Consumenten kunnen bij de actie ook hun huidige auto inruilen. Daarvoor is een samenwerking gesloten met inkooporganisatie Webuyanycar. Leaseplan doet daar een inruilbonus bovenop van 250 euro voor de i10 en 500 euro voor de i20. 

Lees meer over de actie met Albert Heijn op Automotive Management. Leaseplan lanceert de actie officieel op de AutoRAI, die morgen van start gaat. 

Leaseplan organiseerde eerder ook een privélease-actie. Het ging toen om Fiats 500 bij Mediamarkt.