Leasing en verhuur

Laatste update:

Sjoerd van der Eijk nieuwe financieel directeur Leaseplan Nederland

Sjoerd van Eijk is financieel directeur van Leaseplan Nederland geworden. (Foto: Leaseplan)

Met zijn komst is het management team van Leaseplan Nederland compleet.

Sjoerd van der Eijk wordt per 1 maart aangesteld als financieel directeur Leaseplan Nederland. Zo meldt het bedrijf vandaag. 

Van der Eijk is afkomstig van Leaseplan Corporation waar hij verschillende financiële functies bekleedde en financieel directeur was voor een aantal landen. Met de komst van Van der Eijk is het management team van Leaseplan Nederland compleet, onder aanvoering van algemeen directeur Sander Pleij, die afgelopen najaar is benoemd.

“De brede financiële kennis, plus de specifieke kennis van Leaseplan en ervaring in de aansturing van een aantal landen is voor ons van grote waarde”, aldus Pleij. De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Financiële Markten.

Sjoerd van der Eijk nieuwe financieel directeur Leaseplan Nederland | Fleet&Mobility

Sjoerd van der Eijk nieuwe financieel directeur Leaseplan Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Sjoerd van Eijk is financieel directeur van Leaseplan Nederland geworden. (Foto: Leaseplan)

Sjoerd van der Eijk wordt per 1 maart aangesteld als financieel directeur Leaseplan Nederland. Zo meldt het bedrijf vandaag. 

Van der Eijk is afkomstig van Leaseplan Corporation waar hij verschillende financiële functies bekleedde en financieel directeur was voor een aantal landen. Met de komst van Van der Eijk is het management team van Leaseplan Nederland compleet, onder aanvoering van algemeen directeur Sander Pleij, die afgelopen najaar is benoemd.

“De brede financiële kennis, plus de specifieke kennis van Leaseplan en ervaring in de aansturing van een aantal landen is voor ons van grote waarde”, aldus Pleij. De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de Autoriteit Financiële Markten.