Leasing en verhuur

Laatste update:

Arval-vloot groeit met 6 procent naar 1,47 miljoen leaseauto’s

De vloot van Arval is in 2021 gegroeid tot 1,47 miljoen leaseauto's. (Foto: Arval)

De internationale vloot van leasemaatschappij Arval is in 2021 gestegen met 6,4 procent naar 1,47 miljoen leaseauto’s. Dat blijkt uit cijfers van de leasemaatschappij.

Vorig jaar bleef de vloot steken op 1,38 miljoen leaseauto’s. Het product middellange verhuur groeide het hardst (+20%). Mede dankzij een toenemende private leasevloot groeide de retaildivisie (+11%).Arval staat op plek 7 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Bestel de uitgave hier.

Over 2021 betrof 30 procent van de nieuwe orders een elektrische auto terwijl het aantal leasecontracten voor e-bikes is gestegen met 54 procent. Arval meldt daarbij niet om hoeveel contracten het in totaal gaat. Het aantal MaaS-gebruikers is vertienvoudigd en het aantal verhuurde maanden voor middellange verhuur steeg met 34 procent.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
Arval-vloot groeit met 6 procent naar 1,47 miljoen leaseauto’s | Fleet&Mobility

Arval-vloot groeit met 6 procent naar 1,47 miljoen leaseauto’s

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
De vloot van Arval is in 2021 gegroeid tot 1,47 miljoen leaseauto's. (Foto: Arval)

Vorig jaar bleef de vloot steken op 1,38 miljoen leaseauto’s. Het product middellange verhuur groeide het hardst (+20%). Mede dankzij een toenemende private leasevloot groeide de retaildivisie (+11%).Arval staat op plek 7 in de Automotive Leasemaatschappij Top 60. Bestel de uitgave hier.

Over 2021 betrof 30 procent van de nieuwe orders een elektrische auto terwijl het aantal leasecontracten voor e-bikes is gestegen met 54 procent. Arval meldt daarbij niet om hoeveel contracten het in totaal gaat. Het aantal MaaS-gebruikers is vertienvoudigd en het aantal verhuurde maanden voor middellange verhuur steeg met 34 procent.