Overig

Laatste update:

Starbucks-koffie te koop bij Shell

Shell Nederland, Starbucks Coffee Company en Shell Frankrijk hebben vandaag een overeenkomst getekend voor het openen van Starbucks Retail stores bij tankstations. De eerste vestiging wordt in de tweede helft van het jaar geopend: Shell Haarrijn langs de A2 bij Breukelen krijgt de primeur.
“In de helft van de stops bij onze tankstations worden er winkelaankopen gedaan. Door Starbucks onderdeel te maken van hun reis, geven we consumenten een extra stimulans om voor Shell te kiezen”, licht Linda van Schaik, general manager Shell Retail Benelux en Frankrijk, de keuze voor de koffie toe.

Binnen zijn serviceconceptstrategie heeft Shell ook het broodjesconcept Deli2go ontwikkeld. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Starbucks-koffie te koop bij Shell | Fleet&Mobility

Starbucks-koffie te koop bij Shell

Redactie Redactie
• Laatste update:

Binnen zijn serviceconceptstrategie heeft Shell ook het broodjesconcept Deli2go ontwikkeld.