Overig

Laatste update:

Enterprise rust volledige wagenpark uit met wifi

Enterprise rent-a-car heeft deze maand het volledige wagenpark uitgerust met wifi. Daartoe is een contract gesloten met de Europese divisie van T-mobile. Alle 500 auto’s zijn voorzien van een highspeed router met een 4G-simkaart.

Dat maakte directeur Enterprise Nederland, Thomas Wolters, afgelopen vrijdag bekend tijdens de officiële opening van de vestiging bij Amsterdam Centraal. “Klanten kunnen hun eigen telefoon koppelen aan het apparaat en gebruik maken van wifi in heel Europa.” Particulieren betalen daarvoor 9 euro per dag.

De nieuwe vestiging in het centrum van Amsterdam is de tweede van het bedrijf in Nederland. Wolters richt zich daar onder andere op de uitrol van elektrische mobiliteit. “Zo’n 10 procent van de auto’s is elektrisch. We hebben Smarts en Renaults Zoe rijden.” Op termijn heeft Wolters de ambitie daar ook Tesla’s aan toe te voegen. Deze week heeft Enterprise een eigen laadpaal laten bouwen in de parkeergarage van de verhuurvestiging. “Ik verwacht de gemeente Amsterdam binnenkort ervan te overtuigen ook voor de deur deze service aan te kunnen bieden.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Enterprise rust volledige wagenpark uit met wifi | Fleet&Mobility

Enterprise rust volledige wagenpark uit met wifi

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat maakte directeur Enterprise Nederland, Thomas Wolters, afgelopen vrijdag bekend tijdens de officiële opening van de vestiging bij Amsterdam Centraal. “Klanten kunnen hun eigen telefoon koppelen aan het apparaat en gebruik maken van wifi in heel Europa.” Particulieren betalen daarvoor 9 euro per dag.

De nieuwe vestiging in het centrum van Amsterdam is de tweede van het bedrijf in Nederland. Wolters richt zich daar onder andere op de uitrol van elektrische mobiliteit. “Zo’n 10 procent van de auto’s is elektrisch. We hebben Smarts en Renaults Zoe rijden.” Op termijn heeft Wolters de ambitie daar ook Tesla’s aan toe te voegen. Deze week heeft Enterprise een eigen laadpaal laten bouwen in de parkeergarage van de verhuurvestiging. “Ik verwacht de gemeente Amsterdam binnenkort ervan te overtuigen ook voor de deur deze service aan te kunnen bieden.”