Overig

Laatste update:

Fleetmatics neemt het Franse Ornicar over

Fleetmatics, leverancier van fleetmanagementsystemen, neemt het Franse Ornicar, een SaaS-provider van wagenparkbeheeroplossingen, over.

Dat meldt Fleetmatics.

Ornicar is gevestigd in het Franse Grenoble en voegt ongeveer 15 duizend voertuigen toe aan het klantenbestand van Fleetmatics. Jim Travers, ceo en voorzitter van de Raad van Bestuur van Fleetmatics, ziet Frankrijk als een logische nieuwe plek om te investeren. “Aangezien we aan het uitbreiden zijn naar het vasteland van Europa en onze wereldwijde groeistrategie uitrollen. Dankzij de overname van Ornicar en hun kennis van de Franse markt kunnen we onze aanwezigheid en naamsbekendheid vergroten in een land dat volgens ons in Europa een van de grootste marktkansen vertegenwoordigt.”

Er worden volgens Fleetmatics in Frankrijk 5,9 miljoen wagens gebruikt, terwijl de penetratie van wagenparkoplossingen slechts 13 procent bedraagt. “Als deze cijfers worden gecombineerd, blijkt Frankrijk een aantrekkelijke nieuwe markt te zijn voor Fleetmatics in Europa”, aldus Travers.

Onlangs opende Fleetmatics een vestiging in Nederland

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fleetmatics neemt het Franse Ornicar over | Fleet&Mobility

Fleetmatics neemt het Franse Ornicar over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Fleetmatics.

Ornicar is gevestigd in het Franse Grenoble en voegt ongeveer 15 duizend voertuigen toe aan het klantenbestand van Fleetmatics. Jim Travers, ceo en voorzitter van de Raad van Bestuur van Fleetmatics, ziet Frankrijk als een logische nieuwe plek om te investeren. “Aangezien we aan het uitbreiden zijn naar het vasteland van Europa en onze wereldwijde groeistrategie uitrollen. Dankzij de overname van Ornicar en hun kennis van de Franse markt kunnen we onze aanwezigheid en naamsbekendheid vergroten in een land dat volgens ons in Europa een van de grootste marktkansen vertegenwoordigt.”

Er worden volgens Fleetmatics in Frankrijk 5,9 miljoen wagens gebruikt, terwijl de penetratie van wagenparkoplossingen slechts 13 procent bedraagt. “Als deze cijfers worden gecombineerd, blijkt Frankrijk een aantrekkelijke nieuwe markt te zijn voor Fleetmatics in Europa”, aldus Travers.

Onlangs opende Fleetmatics een vestiging in Nederland