Overig

Laatste update:

Eerste EV-snelladers in België geplaatst

De eerste snelladers van The New Motion en Allego zijn in België geplaatst. In de plaatsen Burcht en Schoten zijn op locaties van vastgoedinvesteerder Redevco deze EV-laders geplaatst. Later dit jaar worden bij vijf andere Redevco-locaties in België snelladers gerealiseerd.

Volgens EV-laadpaalbedrijf Allego en aanbieder van EV-laadoplossingen The New Motion, maakt dit elektrisch rijden naar Antwerpen, Brussel en Noord-Frankrijk mogelijk. Allego heeft geïnvesteerd in de snelladers en is verantwoordelijk voor de realisatie en het beheer. The New Motion is dat voor de exploitatie en de marketingactiviteiten.

Volgens The New Motion is met een snellader de batterij van een EV in vijftien tot dertig minuten tot tachtig procent opgeladen.

Patrick Langevoort is innovation & product manager bij Allego en gaat tijdens het Fleetmanagement event op 27 mei met vier branchegenoten in debat over elektrisch vervoer.

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Eerste EV-snelladers in België geplaatst | Fleet&Mobility

Eerste EV-snelladers in België geplaatst

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens EV-laadpaalbedrijf Allego en aanbieder van EV-laadoplossingen The New Motion, maakt dit elektrisch rijden naar Antwerpen, Brussel en Noord-Frankrijk mogelijk. Allego heeft geïnvesteerd in de snelladers en is verantwoordelijk voor de realisatie en het beheer. The New Motion is dat voor de exploitatie en de marketingactiviteiten.

Volgens The New Motion is met een snellader de batterij van een EV in vijftien tot dertig minuten tot tachtig procent opgeladen.

Patrick Langevoort is innovation & product manager bij Allego en gaat tijdens het Fleetmanagement event op 27 mei met vier branchegenoten in debat over elektrisch vervoer.