Personenauto's

Laatste update:

BedrijfsautoRAI in de lente

De BedrijfsautoRAI is terug op de agenda. De eerstvolgende TERTS (The European Road Transport Show) vindt plaats van 16 tot en met 21 april 2012. Vanaf die editie zal het evenement elke twee jaar worden gehouden in het voorjaar.

"Voor deze nieuwe periode is gekozen na uitvoerig overleg met diverse belanghebbenden uit de markt van lichte en zware bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen en componentenleveranciers”, aldus een verklaring van Amsterdam RAI. “Het feit dat de BedrijfsautoRAI hiermee alterneert met de AutoRAI en de AutovakRAI wordt door diverse partijen als een belangrijk voordeel gezien."

De oorspronkelijk in oktober 2009 geplande editie van de BedrijfsautoRAI werd afgelast, vanwege de slechte marktomstandigheden. Amsterdam RAI en RAI Vereniging gaan er vanuit dat zij samen met de marktpartijen de BedrijfsautoRAI 2012 wel weer tot een groot succes kunnen maken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
BedrijfsautoRAI in de lente | Fleet&Mobility

BedrijfsautoRAI in de lente

Redactie Redactie
• Laatste update:

"Voor deze nieuwe periode is gekozen na uitvoerig overleg met diverse belanghebbenden uit de markt van lichte en zware bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen en componentenleveranciers”, aldus een verklaring van Amsterdam RAI. “Het feit dat de BedrijfsautoRAI hiermee alterneert met de AutoRAI en de AutovakRAI wordt door diverse partijen als een belangrijk voordeel gezien."

De oorspronkelijk in oktober 2009 geplande editie van de BedrijfsautoRAI werd afgelast, vanwege de slechte marktomstandigheden. Amsterdam RAI en RAI Vereniging gaan er vanuit dat zij samen met de marktpartijen de BedrijfsautoRAI 2012 wel weer tot een groot succes kunnen maken.