Personenauto's

`BedrijfsautoRAI gaat door`

De BedrijfsautoRAI gaat in 2014 zo goed als zeker door. Organisator Amsterdam RAI heeft van uiteenlopende importeurs toezeggingen gehad over hun deelname. Dat meldt Bovagkrant.nl.

Namen worden er nog niet genoemd. Begin oktober wordt er een lijst met deelnemers en het programma bekend gemaakt.

De BedrijfsautoRAI keerde in 2012 na enkele jaren afwezigheid terug. De AutoRAI en de AutoVakRAI waren dit jaar juist gesneuveld. De voorbereidingen voor het bedrijfswagenevenement verlopen zonder noemenswaardige tegenslagen. “De besprekingen met de diverse truck- en bestelauto-importeurs verlopen redelijk voorspoedig”, vertelt beursmanager Joost ‘t Hooft. “Je merkt wel dat de beslissingstrajecten langer lopen dan voorheen, een gevolg van het huidige economisch klimaat.”

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
`BedrijfsautoRAI gaat door` | Fleet&Mobility

`BedrijfsautoRAI gaat door`

Redactie Redactie

Namen worden er nog niet genoemd. Begin oktober wordt er een lijst met deelnemers en het programma bekend gemaakt.

De BedrijfsautoRAI keerde in 2012 na enkele jaren afwezigheid terug. De AutoRAI en de AutoVakRAI waren dit jaar juist gesneuveld. De voorbereidingen voor het bedrijfswagenevenement verlopen zonder noemenswaardige tegenslagen. “De besprekingen met de diverse truck- en bestelauto-importeurs verlopen redelijk voorspoedig”, vertelt beursmanager Joost ‘t Hooft. “Je merkt wel dat de beslissingstrajecten langer lopen dan voorheen, een gevolg van het huidige economisch klimaat.”