Personenauto's

Laatste update:

Ronald de Hoog is beste wagenparkbeheerder

Ronald de Hoog van Cofely is zojuist uitgeroepen tot Fleetmanager van het jaar 2012. Hij volgt Nanda Cousijn van Diemermere op, die vorig jaar de titel pakte.

De Hoog liet daarmee de andere genomineerden Will Philipsen (De Rooy Logistics), Maaike van Hemmen (EMEA) en Patrick Langevoort (Alliander) achter zich.

De Hoog is sinds 2006 verantwoordelijk voor het wagenpark van Cofely. Volgens de jury pakte hij de verduurzaming van het wagenpark voortvarend aan. Daarbij wist De Hoog een kostenbesparing te realiseren dankzij het centraliseren en optimaliseren van de processen.

De award werd vanmiddag tijdens het fleetmanagement 2012 congres in Nieuwegein uitgereikt door Nanda Cousijn. “Een kroon op mijn werk”, reageerde de trotse winnaar kort na de uitreiking. “En een erkenning voor alles wat de afelopen periode hebben bereikt.”

Bekijk de video van de prijsuitreiking en de reactie van de winnaar hieronder.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Ronald de Hoog is beste wagenparkbeheerder | Fleet&Mobility

Ronald de Hoog is beste wagenparkbeheerder

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Hoog liet daarmee de andere genomineerden Will Philipsen (De Rooy Logistics), Maaike van Hemmen (EMEA) en Patrick Langevoort (Alliander) achter zich.

De Hoog is sinds 2006 verantwoordelijk voor het wagenpark van Cofely. Volgens de jury pakte hij de verduurzaming van het wagenpark voortvarend aan. Daarbij wist De Hoog een kostenbesparing te realiseren dankzij het centraliseren en optimaliseren van de processen.

De award werd vanmiddag tijdens het fleetmanagement 2012 congres in Nieuwegein uitgereikt door Nanda Cousijn. “Een kroon op mijn werk”, reageerde de trotse winnaar kort na de uitreiking. “En een erkenning voor alles wat de afelopen periode hebben bereikt.”

Bekijk de video van de prijsuitreiking en de reactie van de winnaar hieronder.