Personenauto's

Laatste update:

VW neemt Greenwheels-belang over van Pon

Na Pon stapt ook fabrikant Volkswagen in Greenwheels. Importeur Pon heeft 60% procent van zijn aandelen in de autodeelclub verkocht aan Volkwagen Financial Services. Dat meldt het bedrijf vandaag. Pon nam vorig jaar een belang van onbekende grootte in het deelautobedrijf.

Pon en Volkswagen Financial Services, een dochteronderneming van VW, hebben een joint venture opgericht waarin de aandelen in Greenwheels geplaatst worden. VW neemt een belang van 60% in de joint venture.

“We zien in het `pay per use` model interessante groeikansen. Met Greenwheels krijgen we een zeer succesvolle partner aan boord, met veel carsharing ervaring en know how , onder meer over hoe je de auto met het openbaar vervoer combineert”, aldus Frank Witter, ceo van Volkswagen Financial Services.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
VW neemt Greenwheels-belang over van Pon | Fleet&Mobility

VW neemt Greenwheels-belang over van Pon

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pon en Volkswagen Financial Services, een dochteronderneming van VW, hebben een joint venture opgericht waarin de aandelen in Greenwheels geplaatst worden. VW neemt een belang van 60% in de joint venture.

“We zien in het `pay per use` model interessante groeikansen. Met Greenwheels krijgen we een zeer succesvolle partner aan boord, met veel carsharing ervaring en know how , onder meer over hoe je de auto met het openbaar vervoer combineert”, aldus Frank Witter, ceo van Volkswagen Financial Services.