Personenauto's

Laatste update:

Vier mobiliteitsmanagers strijden om titel

Dirk Jan Ente (CSC), Hans den Hollander (Cisco), Jack Knol (Capgemini) en Patrick Langevoort (Alliander) zijn genomineerd voor de titel Mobiliteitsmanager van het Jaar 2013. De vier kanshebbers zijn geselecteerd uit tientallen inzendingen. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het evenement Fleet Management dat op 30 mei plaats vindt in Nieuwegein.

De vakjury bepaalt aan de hand van interviews met de genomineerden wie er met de prestigieuze titel vandoor gaat. Juryleden zijn: Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (Koninklijke BAM Groep), Nanda Cousijn (Diemermere), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens Nederland) en Martin Lans (Stichting VNF). De award is dit jaar omgedoopt van Fleetmanager naar Mobiliteitsmanager va het jaar. 

Fleetmotive 2
Vorig jaar ging Ronald de Hoog van Cofely er met de titel vandoor. De Hoog is lid van de adviesraad van Fleet Management. Volgens hem is de overstap van fleetmanagement naar mobiliteitsmanagement van blijvende aard. “De crisis is hierin niet bepalend. Het is een thema dat dwingt om dieper te gaan, om te voorkomen dat geld wegloopt. Mobiliteitskosten zijn immers een substantieel onderdeel van het bedrijfsresultaat.”

Lees de rest van dit interview over Fleet Management met De Hoog in Fleetmotive 2. Het blad verschijnt volgende week in print en is nu al online te lezen. Wagenparkbeheerders kunnen gratis een abonnement afsluiten op Fleetmotive. 
 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Vier mobiliteitsmanagers strijden om titel | Fleet&Mobility

Vier mobiliteitsmanagers strijden om titel

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vakjury bepaalt aan de hand van interviews met de genomineerden wie er met de prestigieuze titel vandoor gaat. Juryleden zijn: Henk Winckens (Enexis), Jan van Elderen (Heijmans), Henk Gerritse (Koninklijke BAM Groep), Nanda Cousijn (Diemermere), Jos Donders (Politie), John de Gier (Siemens Nederland) en Martin Lans (Stichting VNF). De award is dit jaar omgedoopt van Fleetmanager naar Mobiliteitsmanager va het jaar. 

Fleetmotive 2
Vorig jaar ging Ronald de Hoog van Cofely er met de titel vandoor. De Hoog is lid van de adviesraad van Fleet Management. Volgens hem is de overstap van fleetmanagement naar mobiliteitsmanagement van blijvende aard. “De crisis is hierin niet bepalend. Het is een thema dat dwingt om dieper te gaan, om te voorkomen dat geld wegloopt. Mobiliteitskosten zijn immers een substantieel onderdeel van het bedrijfsresultaat.”

Lees de rest van dit interview over Fleet Management met De Hoog in Fleetmotive 2. Het blad verschijnt volgende week in print en is nu al online te lezen. Wagenparkbeheerders kunnen gratis een abonnement afsluiten op Fleetmotive.