Personenauto's

Laatste update:

VNA-vloot krimpt licht

In het eerste kwartaal is het wagenpark van de VNA-leden met 0,18% gedaald tot 628.856 lease-auto`s (507.320 personenauto`s en 121.536 bestelauto`s). Dat meldt de VNA.

Deze krimp wordt met name veroorzaakt door een teruggang in het aantal geregistreerde bestelauto`s (678 auto`s). Het aantal personenauto`s liep iets terug (431 auto`s); deze afname is nagenoeg volledig toe te schrijven aan één leasebedrijf (de VNA meldt niet welke) dat met ingang van 2013 geen VNA-lid meer is.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
VNA-vloot krimpt licht | Fleet&Mobility

VNA-vloot krimpt licht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze krimp wordt met name veroorzaakt door een teruggang in het aantal geregistreerde bestelauto`s (678 auto`s). Het aantal personenauto`s liep iets terug (431 auto`s); deze afname is nagenoeg volledig toe te schrijven aan één leasebedrijf (de VNA meldt niet welke) dat met ingang van 2013 geen VNA-lid meer is.