Personenauto's

Laatste update:

‘Borg schrappen bij verhuur’

In de verhuur moeten auto’s real time online te boeken zijn met een smartphone op basis van beschikbaarheid. Online afrekenen, zonder borg, met variabele tarieven en zonder leeftijdbeperkingen of duur van het rijbewijsbezit horen daar ook bij. Daarnaast moet ook het logistieke proces veranderen en de auto’s afgeleverd worden bij de klant.

Dat is volgens Wim Slagter, voorzitter van de afdeling Verhuur- en Autodeelbedrijven bij Bovag, wat consumenten in de nabije toekomst zullen verwachten van verhuurmaatschappijen. Dat vertelde hij gisteren tijdens de verhuurbijeenkomst `Samen naar de toekomst` in het Bovag-huis in Bunnik waar zo`n 40 leden op af kwamen.

Volgens het onderzoeksprogramma Shopping2020 boeken we vakanties in 2020 100% online, dan bestaan er geen reisbureaus meer. “Als wij niets doen, ben ik bang dat we er tegen die tijd in onze branche ook niet meer bij horen”, stelt Slagter.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
‘Borg schrappen bij verhuur’ | Fleet&Mobility

‘Borg schrappen bij verhuur’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat is volgens Wim Slagter, voorzitter van de afdeling Verhuur- en Autodeelbedrijven bij Bovag, wat consumenten in de nabije toekomst zullen verwachten van verhuurmaatschappijen. Dat vertelde hij gisteren tijdens de verhuurbijeenkomst `Samen naar de toekomst` in het Bovag-huis in Bunnik waar zo`n 40 leden op af kwamen.

Volgens het onderzoeksprogramma Shopping2020 boeken we vakanties in 2020 100% online, dan bestaan er geen reisbureaus meer. “Als wij niets doen, ben ik bang dat we er tegen die tijd in onze branche ook niet meer bij horen”, stelt Slagter.