Personenauto's

Laatste update:

Tweede privélease-actie Leaseplan succesvol

Leaseplan heeft in zijn tweede privélease-actie met Mediamarkt opnieuw ruim elfhonderd Fiats 500 verkocht. Dat meldt vakblad Automotive op basis van bronnen.  De leasemaatschappij wil de aantallen niet bevestigen maar spreekt wel van “een succesvolle actie waarbij we meer inzichten willen verwerven in deze nieuwe activiteit.”

Bij de eerste actie vielen uiteindelijk veel inschrijvers af. Tien procent van de deelnemers kwam niet door de kredietcheck. Maar naar verluidt haakte in totaal 40 tot 45 procent van de particulieren af, velen zouden zich namelijk hebben bedacht. 

De Fiat 500 is door de nieuwe bpm-regels dit jaar duurder geworden. Desondanks biedt Leaseplan de auto tegen een lager maandtarief aan dan in de actie van vorig jaar. Dat komt doordat er in plaats van een driejarig een vierjarig contract wordt aangeboden, aldus Automotive

 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Tweede privélease-actie Leaseplan succesvol | Fleet&Mobility

Tweede privélease-actie Leaseplan succesvol

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij de eerste actie vielen uiteindelijk veel inschrijvers af. Tien procent van de deelnemers kwam niet door de kredietcheck. Maar naar verluidt haakte in totaal 40 tot 45 procent van de particulieren af, velen zouden zich namelijk hebben bedacht. 

De Fiat 500 is door de nieuwe bpm-regels dit jaar duurder geworden. Desondanks biedt Leaseplan de auto tegen een lager maandtarief aan dan in de actie van vorig jaar. Dat komt doordat er in plaats van een driejarig een vierjarig contract wordt aangeboden, aldus Automotive