Personenauto's

Laatste update:

Fleetmanagement Event as a service

De inschrijving voor het Fleetmanagement Event op 27 mei in het Nieuwegein Business Center is geopend. Dit jaar krijgt het event het thema ‘Mobility as a Service: van bezit naar gebruik’.

Projectmanager Stijn van den Broek van organisator Heliview over het thema: “Van mobiliteitsprofessionals wordt verwacht dat zij efficiënter hun assets benutten en inspelen op de veranderende behoefte van hun medewerkers. Deze ontwikkeling zorgt voor meer duurzaamheid, maar heeft uiteraard ook direct effect op de kosten. Het is lang niet meer zo vanzelfsprekend als in het recente verleden dat medewerkers een auto van de zaak krijgen. Dit terwijl het mobiel houden van de totale workforce zeker niet minder belangrijk is geworden.”

Tijdens het event wordt ook de winnaar van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend gemaakt. Voor het eerst kunnen mobiliteitsmanagers ook zichzelf aanmelden voor de verkiezing. De mogelijkheid om anderen in te schrijven blijft natuurlijk ook bestaan. Nog tot en met volgende week vrijdag 6 maart kunnen managers zich aanmelden of aangemeld worden hiervoor.

In 2014 won André de Boer van Rijkswaterstaat de titel.

Finance of hrm
Tijdens het Fleetmanagement event komt de Fleetclub van 100 ook weer bij elkaar tijdens de exclusieve lunch. De Fleetclub van 100 is een groep fleetmanagers, wagenparkbeheerders en mobiliteitsmanagers die verantwoordelijk zijn voor een wagenpark van tenminste honderd voertuigen. Momenteel telt de club meer dan tweehonderd leden die in totaal verantwoordelijk zijn voor ruim 200 duizend voertuigen.

Het Fleetmanagement event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Naast fleetmanagers richt de organisatie van het event zich ook op hun collega’s die vanuit hun verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld finance of hrm nauw betrokken zijn bij de thematiek. “We zijn ervan overtuigd dat we een deel van de professionals betrokken bij mobiliteit nog niet bereiken”, legt Van den Broek uit.

Inschrijven voor het Fleetmanagement Event 2015 kan hier.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fleetmanagement Event as a service | Fleet&Mobility

Fleetmanagement Event as a service

Redactie Redactie
• Laatste update:

Projectmanager Stijn van den Broek van organisator Heliview over het thema: “Van mobiliteitsprofessionals wordt verwacht dat zij efficiënter hun assets benutten en inspelen op de veranderende behoefte van hun medewerkers. Deze ontwikkeling zorgt voor meer duurzaamheid, maar heeft uiteraard ook direct effect op de kosten. Het is lang niet meer zo vanzelfsprekend als in het recente verleden dat medewerkers een auto van de zaak krijgen. Dit terwijl het mobiel houden van de totale workforce zeker niet minder belangrijk is geworden.”

Tijdens het event wordt ook de winnaar van de verkiezing Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend gemaakt. Voor het eerst kunnen mobiliteitsmanagers ook zichzelf aanmelden voor de verkiezing. De mogelijkheid om anderen in te schrijven blijft natuurlijk ook bestaan. Nog tot en met volgende week vrijdag 6 maart kunnen managers zich aanmelden of aangemeld worden hiervoor.

In 2014 won André de Boer van Rijkswaterstaat de titel.

Finance of hrm
Tijdens het Fleetmanagement event komt de Fleetclub van 100 ook weer bij elkaar tijdens de exclusieve lunch. De Fleetclub van 100 is een groep fleetmanagers, wagenparkbeheerders en mobiliteitsmanagers die verantwoordelijk zijn voor een wagenpark van tenminste honderd voertuigen. Momenteel telt de club meer dan tweehonderd leden die in totaal verantwoordelijk zijn voor ruim 200 duizend voertuigen.

Het Fleetmanagement event staat in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Naast fleetmanagers richt de organisatie van het event zich ook op hun collega’s die vanuit hun verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld finance of hrm nauw betrokken zijn bij de thematiek. “We zijn ervan overtuigd dat we een deel van de professionals betrokken bij mobiliteit nog niet bereiken”, legt Van den Broek uit.

Inschrijven voor het Fleetmanagement Event 2015 kan hier.