Personenauto's

Laatste update:

Gronings autobedrijf start verhuur Hyundai en Fiat

Autobedrijf Bockhoudt start 1 maart een verhuurbedrijf in Groningen. De Hyundai- en Fiat-dealer verhuurt vanaf die datum personenauto’s van die merken en bedrijfsauto’s van Fiat onder de naam Driebond Autoverhuur.

Op de vestiging van het dealerbedrijf in de stad Groningen staan inmiddels twintig personenauto’s en vijf bedrijfswagens beschikbaar voor het tijdelijk vervoer. Collin Schollema is bij het bedrijf verantwoordelijk voor de nieuwe verhuurtak en legt uit dat het de bedoeling is dit wagenpark uit te breiden. “We gaan eerst eens analyseren hoe dit loopt. Omdat we ook een autobedrijf hebben, kunnen we het park eenvoudig uitbreiden.”

Bockhoudt heeft al een leasemaatschappij en dus was het toevoegen van verhuur aan de activiteiten volgens Schollema een logische stap. “We krijgen regelmatig vraag naar verhuur, omdat de termijn van lease net te lang voor ze is.”

Het bedrijf heeft ook een dealervestiging in Veendam.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Gronings autobedrijf start verhuur Hyundai en Fiat | Fleet&Mobility

Gronings autobedrijf start verhuur Hyundai en Fiat

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op de vestiging van het dealerbedrijf in de stad Groningen staan inmiddels twintig personenauto’s en vijf bedrijfswagens beschikbaar voor het tijdelijk vervoer. Collin Schollema is bij het bedrijf verantwoordelijk voor de nieuwe verhuurtak en legt uit dat het de bedoeling is dit wagenpark uit te breiden. “We gaan eerst eens analyseren hoe dit loopt. Omdat we ook een autobedrijf hebben, kunnen we het park eenvoudig uitbreiden.”

Bockhoudt heeft al een leasemaatschappij en dus was het toevoegen van verhuur aan de activiteiten volgens Schollema een logische stap. “We krijgen regelmatig vraag naar verhuur, omdat de termijn van lease net te lang voor ze is.”

Het bedrijf heeft ook een dealervestiging in Veendam.