Personenauto's

Laatste update:

Lab voor innovaties op BedrijfsautoRAI

Tijdens de BedrijfsautoRAI wordt een InnovationLAB ingericht, met als doel innovaties van de sector te tonen en nieuwe bedrijven te helpen de weg naar de markt te vinden. Het InnovationLAB biedt gelegenheid voor exposanten en bezoekers om nieuwtjes, kennis en ervaring te delen.

Naast kennissessies zijn er op het InnovationLAB uiteenlopende innovatieve producten, diensten en systemen te zien. Hiervoor is nauw samengewerkt met deelnemers, kennisinstellingen en innovatie- en branchepartijen waaronder Dinalog, TU Eindhoven en de Hogeschool van Amsterdam. Zo laten gevestigde marktpartijen en start-ups er innovaties op het gebied van efficiency, duurzaamheid en veiligheid zien waarmee de sector vooruit wordt geholpen. BedrijfsautoRAI 2015 wordt van 20 tot en met 24 oktober gehouden in RAI Amsterdam.

het InnovationLAB heeft een open podium-gedeelte, een experience omgeving, een incubatorprogramma en een innovatieroute alngs verschillende standhouders. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Lab voor innovaties op BedrijfsautoRAI | Fleet&Mobility

Lab voor innovaties op BedrijfsautoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast kennissessies zijn er op het InnovationLAB uiteenlopende innovatieve producten, diensten en systemen te zien. Hiervoor is nauw samengewerkt met deelnemers, kennisinstellingen en innovatie- en branchepartijen waaronder Dinalog, TU Eindhoven en de Hogeschool van Amsterdam. Zo laten gevestigde marktpartijen en start-ups er innovaties op het gebied van efficiency, duurzaamheid en veiligheid zien waarmee de sector vooruit wordt geholpen. BedrijfsautoRAI 2015 wordt van 20 tot en met 24 oktober gehouden in RAI Amsterdam.

het InnovationLAB heeft een open podium-gedeelte, een experience omgeving, een incubatorprogramma en een innovatieroute alngs verschillende standhouders.