Personenauto's

Laatste update:

Fastned-abo voor goedkopere stroom

Bezitters van een elektrische auto zonder eigen oprit kunnen voortaan met het Fastned Power-abonnement voor 19 cent per kWh snelladen bij de inmiddels 51 Fastned-stations. De organisatie wil hiermee elektrisch rijden ook financieel aantrekkelijk maken voor driekwart van de Nederlandse huishoudens die afhankelijk zijn van publieke laadvoorzieningen omdat ze geen eigen oprit hebben.

EV bezitters met een eigen oprit kunnen thuis al veel langer groene stroom laden voor 19 cent per kWh. Mensen zonder oprit zijn vaak aangewezen op langzame publieke laadvoorzieningen. “Wij willen dat alle elektrische rijders toegang hebben tot snelle en betaalbare laadinfrastructuur”, licht mede-oprichter Michiel Langezaal toe. 

Naast de 19 cent per kWh geldt voor het Power-abonnement een maandtarief van 24 euro. Fastned zegt geen startkosten, geen kosten voor een pasje en geen andere verborgen kosten in rekening te brengen.

Snelwegladen heeft het imago duurder te zijn dan tanken. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Fastned-abo voor goedkopere stroom | Fleet&Mobility

Fastned-abo voor goedkopere stroom

Redactie Redactie
• Laatste update:

EV bezitters met een eigen oprit kunnen thuis al veel langer groene stroom laden voor 19 cent per kWh. Mensen zonder oprit zijn vaak aangewezen op langzame publieke laadvoorzieningen. “Wij willen dat alle elektrische rijders toegang hebben tot snelle en betaalbare laadinfrastructuur”, licht mede-oprichter Michiel Langezaal toe. 

Naast de 19 cent per kWh geldt voor het Power-abonnement een maandtarief van 24 euro. Fastned zegt geen startkosten, geen kosten voor een pasje en geen andere verborgen kosten in rekening te brengen.

Snelwegladen heeft het imago duurder te zijn dan tanken.