Infrastructuur

Laatste update:

Omzet Fastned verdrievoudigd in Q4

Foto: Fastned

In het vierde kwartaal van 2018 verkocht het laadbedrijf meer stroom dan in heel 2017.

Fastned, exploitant van laadstations voor elektrische auto’s, blijft flink groeien. Het bedrijf publiceerde vandaag de cijfers over het vierde kwartaal van 2018. De afzet van Fastned groeide in Q4 naar 1.142 MWh, 215 procent meer dan in Q4 van 2017. Over heel 2017 verkocht Fastned 1.006 MWh.

Fastned profiteert van de groei in EV’s. Over heel 2018 verdubbelde het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Het aantal nieuwe registraties van volledig elektrische auto’s verdrievoudigde.

In totaal had Fastned eind december 85 stations operationeel in Nederland en Duitsland. Over het financiële resultaat in 2018 doet het bedrijf nog geen uitspraken.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Maarten
Omzet Fastned verdrievoudigd in Q4 | Fleet&Mobility

Omzet Fastned verdrievoudigd in Q4

Maarten Maarten
• Laatste update:
Foto: Fastned

Fastned, exploitant van laadstations voor elektrische auto’s, blijft flink groeien. Het bedrijf publiceerde vandaag de cijfers over het vierde kwartaal van 2018. De afzet van Fastned groeide in Q4 naar 1.142 MWh, 215 procent meer dan in Q4 van 2017. Over heel 2017 verkocht Fastned 1.006 MWh.

Fastned profiteert van de groei in EV’s. Over heel 2018 verdubbelde het aantal elektrische auto’s op de Nederlandse wegen. Het aantal nieuwe registraties van volledig elektrische auto’s verdrievoudigde.

In totaal had Fastned eind december 85 stations operationeel in Nederland en Duitsland. Over het financiële resultaat in 2018 doet het bedrijf nog geen uitspraken.