Infrastructuur

Laatste update:

Fastned nestelt zich bij Van der Valk Duitsland

Fastned opent een laadpaal bij Van der Valk in Duitsland. (Foto: Fastned)

Laadpaalbedrijf Fastned heeft een samenwerking gesloten met restaurantketen Van der Valk voor het plaatsen van laadpalen op die locatie.

Fastned, dat bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations, opende vandaag een laadstation bij Van der Valk Hotel Gladbeck aan de A2. De opening is onderdeel van een samenwerking om meer stations in Duitsland te realiseren, meldt Fastned. Het snellaadstation bij Van der Valk Gladbeck heeft een 50 kW en een 175 kW snellader. Hiermee kan tot 50 keer sneller dan thuis geladen worden met 100 procent duurzame elektriciteit, zo belooft Fastned.

Fastned heeft de ambitie om een Europees netwerk van duizend snellaadstations te bouwen, waarvan enkele honderden in Duitsland. Momenteel heeft het Nederlandse bedrijf, dat onlangs nog een rechtszaak won over het plaatsen van shops bij zijn stations, een netwerk van 87 snellaadstations. Hiervan staan er 9 in Duitsland.

Fastned nestelt zich bij Van der Valk Duitsland | Fleet&Mobility

Fastned nestelt zich bij Van der Valk Duitsland

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Fastned opent een laadpaal bij Van der Valk in Duitsland. (Foto: Fastned)

Fastned, dat bouwt aan een Europees netwerk van snellaadstations, opende vandaag een laadstation bij Van der Valk Hotel Gladbeck aan de A2. De opening is onderdeel van een samenwerking om meer stations in Duitsland te realiseren, meldt Fastned. Het snellaadstation bij Van der Valk Gladbeck heeft een 50 kW en een 175 kW snellader. Hiermee kan tot 50 keer sneller dan thuis geladen worden met 100 procent duurzame elektriciteit, zo belooft Fastned.

Fastned heeft de ambitie om een Europees netwerk van duizend snellaadstations te bouwen, waarvan enkele honderden in Duitsland. Momenteel heeft het Nederlandse bedrijf, dat onlangs nog een rechtszaak won over het plaatsen van shops bij zijn stations, een netwerk van 87 snellaadstations. Hiervan staan er 9 in Duitsland.