Auto en fiscus

Laatste update:

Wederom Kamervragen over Uber-chauffeurs

Deze week heeft Tweede Kamerlid Bashir wederom Kamervragen gesteld over de taxi-app Uber. Het gaat om vragen over werk en inkomen, over het “massaal ontduiken van belastingen door Uberpop-chauffeurs”, zoals hij het zelf omschrijft.

In januari werden ook al vragen van het SP-lid beantwoord door staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur & Milieu. Dit keer richt Bashir zich tot Eric Wiebes, de staatssecretaris van Financiën. In totaal stelt hij dertien vragen, waaronder of Uberpop-chauffeurs hun fiscale verplichtingen wel nakomen en of ze zich als ondernemer hebben aangemeld en een btw-nummer hebben aangevraagd.

Bekijk alle vragen van SP-Tweede Kamerlid Bashir aan staatssecretaris Wiebes hier.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Wederom Kamervragen over Uber-chauffeurs | Fleet&Mobility

Wederom Kamervragen over Uber-chauffeurs

Redactie Redactie
• Laatste update:

In januari werden ook al vragen van het SP-lid beantwoord door staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur & Milieu. Dit keer richt Bashir zich tot Eric Wiebes, de staatssecretaris van Financiën. In totaal stelt hij dertien vragen, waaronder of Uberpop-chauffeurs hun fiscale verplichtingen wel nakomen en of ze zich als ondernemer hebben aangemeld en een btw-nummer hebben aangevraagd.

Bekijk alle vragen van SP-Tweede Kamerlid Bashir aan staatssecretaris Wiebes hier.