Leasing en verhuur

Business Lease breidt uit naar Roemenië

Business Lease Group heeft gisteravond de leasemaatschappij Fleet Management Services (FMS) in Roemenië overgenomen. Het bedrijf heeft een vloot van drieduizend auto’s en dertig medewerkers.

Tegelijkertijd is het vertrek van Arjan Stuij bekend gemaakt, de directeur in Nederland.

Dat meldt Harm Nijlunsing, ceo van Business Lease Group.

Arjan Stuij, algemeen directeur Business Lease Nederland, heeft twee weken geleden de organisatie verlaten vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Nijlunsing laat weten nog geen opvolger te hebben voor Stuij. “De taken worden voor nu waargenomen door de directie van de Business Lease Group. Dat ben ik samen met Dick van der Vis en Robbert van Muyden.”

Nijlunsing is op dit moment in Roemenië om de overname in goede banen te leiden. “We bewegen met Business Lease steeds verder oostwaarts in Europa en we kijken dan ook al jaren in Roemenie om ook daar voet aan de grond te krijgen. Nu hebben we de juiste partij gevonden om over te nemen.” Vorige week werd Business Lease uitgeroepen tot beste grote leasemaatschappij van het jaar. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Business Lease breidt uit naar Roemenië | Fleet&Mobility

Business Lease breidt uit naar Roemenië

Redactie Redactie

Tegelijkertijd is het vertrek van Arjan Stuij bekend gemaakt, de directeur in Nederland.

Dat meldt Harm Nijlunsing, ceo van Business Lease Group.

Arjan Stuij, algemeen directeur Business Lease Nederland, heeft twee weken geleden de organisatie verlaten vanwege een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Nijlunsing laat weten nog geen opvolger te hebben voor Stuij. “De taken worden voor nu waargenomen door de directie van de Business Lease Group. Dat ben ik samen met Dick van der Vis en Robbert van Muyden.”

Nijlunsing is op dit moment in Roemenië om de overname in goede banen te leiden. “We bewegen met Business Lease steeds verder oostwaarts in Europa en we kijken dan ook al jaren in Roemenie om ook daar voet aan de grond te krijgen. Nu hebben we de juiste partij gevonden om over te nemen.” Vorige week werd Business Lease uitgeroepen tot beste grote leasemaatschappij van het jaar.