Leasing en verhuur

PSV wisselt Alfa Romeo in voor BMW

Voetballers van PSV rijden de komende seizoenen in een BMW naar het Philips-stadion. (Foto: Shutterstock)

Driessen Autolease en BMW Van Laarhoven leveren de komende vier seizoenen leasecontracten en auto’s aan voetbalclub PSV in Eindhoven.

Het premium merk past bij de internationale uitstraling die de betaald voetbalorganisatie nastreeft, volgens commercieel directeur Frank Janssen van PSV. Dat maakt Driesen Autogroep bekend.

Bas Willems, directeur van BMW Van Laarhoven, is trots op de samenwerking tussen de verschillende partijen. “We hebben de afgelopen maanden vele goede gesprekken met PSV en Driessen Autolease gevoerd en zijn er van overtuigd dat we met dit partnership elkaar enorm kunnen versterken. Als Eindhovense autodealer is het een droom die uitkomt om straks de voltallige selectie van PSV in BMW’s te zien rijden.”

Range

In totaal gaat het, volgens François Driessen, directeur Driessen Autogroep, om 90 BMW’s die PSV de komende jaren afneemt. De overstap van Alfa Romeo, waar de Eindhovenaren voorheen in reden, naar het Duitse merk komt vooral door het aanbod, stelt hij. “BMW heeft een bredere range en voldoet zo beter aan de wensen van PSV. Als merkenoverstijgende autogroep zijn wij blij dat wij na 3 jaar Alfa Romeo nu 4 jaar BMW mogen leveren”, aldus Driessen.

Driessen Autolease staat op plek 25 in de nieuwe Leasemaatschappij Top 60. De leasemaatschappij maakt deel uit van de Driessen Autogroep die op plek 21 staat in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Jeroen Vos
PSV wisselt Alfa Romeo in voor BMW | Fleet&Mobility

PSV wisselt Alfa Romeo in voor BMW

Jeroen Vos Jeroen Vos
Voetballers van PSV rijden de komende seizoenen in een BMW naar het Philips-stadion. (Foto: Shutterstock)

Het premium merk past bij de internationale uitstraling die de betaald voetbalorganisatie nastreeft, volgens commercieel directeur Frank Janssen van PSV. Dat maakt Driesen Autogroep bekend.

Bas Willems, directeur van BMW Van Laarhoven, is trots op de samenwerking tussen de verschillende partijen. “We hebben de afgelopen maanden vele goede gesprekken met PSV en Driessen Autolease gevoerd en zijn er van overtuigd dat we met dit partnership elkaar enorm kunnen versterken. Als Eindhovense autodealer is het een droom die uitkomt om straks de voltallige selectie van PSV in BMW’s te zien rijden.”

Range

In totaal gaat het, volgens François Driessen, directeur Driessen Autogroep, om 90 BMW’s die PSV de komende jaren afneemt. De overstap van Alfa Romeo, waar de Eindhovenaren voorheen in reden, naar het Duitse merk komt vooral door het aanbod, stelt hij. “BMW heeft een bredere range en voldoet zo beter aan de wensen van PSV. Als merkenoverstijgende autogroep zijn wij blij dat wij na 3 jaar Alfa Romeo nu 4 jaar BMW mogen leveren”, aldus Driessen.

Driessen Autolease staat op plek 25 in de nieuwe Leasemaatschappij Top 60. De leasemaatschappij maakt deel uit van de Driessen Autogroep die op plek 21 staat in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60.