Leasing en verhuur

Laatste update:

Nieuwe ALD-manager moet Move in beweging brengen

Dennis Martens. (Foto: ALD Automotive)

ALD Nederland heeft een nieuwe divisie opgezet voor de implementatie van de internationale strategie Move 25 in Nederland. Voormalig consultant Dennis Martens staat aan het roer van deze nieuwe divisie business transformation. Martens rapporteert aan het managementteam. Dat maakt ALD Nederland bekend.

Martens was hiervoor 10 jaar als consultant werkzaam bij consultancybureau Synechron. In dienst van ALD Nederland geeft hij leiding aan de nieuwe afdeling business transformation die de transitie van de leasemaatschappij naar Move 25 vormgeeft. Hierbij ligt de focus op verandermanagement, digitalisering en het implementeren van innovaties. Met het strategische plan zet ALD Automotive in op een groei naar 2,3 miljoen leasecontracten in 2025.

Nieuwe ALD-manager moet Move in beweging brengen | Fleet&Mobility

Nieuwe ALD-manager moet Move in beweging brengen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Dennis Martens. (Foto: ALD Automotive)

Martens was hiervoor 10 jaar als consultant werkzaam bij consultancybureau Synechron. In dienst van ALD Nederland geeft hij leiding aan de nieuwe afdeling business transformation die de transitie van de leasemaatschappij naar Move 25 vormgeeft. Hierbij ligt de focus op verandermanagement, digitalisering en het implementeren van innovaties. Met het strategische plan zet ALD Automotive in op een groei naar 2,3 miljoen leasecontracten in 2025.