Leasing en verhuur

Laatste update:

Greenwheels plaatst 2.500ste deelauto

(Foto: Greenwheels)

Greenwheels heeft vandaag zijn 2.500ste deelauto in Nederland geplaatst. 

“Het is mooi dat dit heuglijke moment in onze stad wordt gevierd”, zegt Gerdien Rots, wethouder ruimtelijke ordening en mobiliteit in Zwolle, waar de auto is geplaatst. “Met deelvervoer sorteren we voor op de transitie van bezit naar gebruik en in onze gebiedsontwikkelingen geven we voetgangers, fietsers en gebruikers van openbaar vervoer en deelmobiliteit voorrang.”

De eerste Greenwheels-deelauto werd op 21 juni 1995 in Rotterdam geplaatst. Tijdens het 25-jarig bestaan van Greenwheels in 2020 werd de 2.000ste auto in gebruik genomen en inmiddels zijn de deelauto’s van Greenwheels in 160 gemeentes beschikbaar. “De toenemende behoefte aan deelvervoer in Nederland is een ontwikkeling die we toejuichen. We zijn enorm trots dat we vandaag de 2.500ste deelauto geplaatst hebben in Zwolle”, zegt Rick op den Brouw, manager operations Greenwheels.

Greenwheels plaatst 2.500ste deelauto | Fleet&Mobility

Greenwheels plaatst 2.500ste deelauto

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
(Foto: Greenwheels)

“Het is mooi dat dit heuglijke moment in onze stad wordt gevierd”, zegt Gerdien Rots, wethouder ruimtelijke ordening en mobiliteit in Zwolle, waar de auto is geplaatst. “Met deelvervoer sorteren we voor op de transitie van bezit naar gebruik en in onze gebiedsontwikkelingen geven we voetgangers, fietsers en gebruikers van openbaar vervoer en deelmobiliteit voorrang.”

De eerste Greenwheels-deelauto werd op 21 juni 1995 in Rotterdam geplaatst. Tijdens het 25-jarig bestaan van Greenwheels in 2020 werd de 2.000ste auto in gebruik genomen en inmiddels zijn de deelauto’s van Greenwheels in 160 gemeentes beschikbaar. “De toenemende behoefte aan deelvervoer in Nederland is een ontwikkeling die we toejuichen. We zijn enorm trots dat we vandaag de 2.500ste deelauto geplaatst hebben in Zwolle”, zegt Rick op den Brouw, manager operations Greenwheels.