Overig

Laatste update:

Leaserijders op tijd met winterbanden

Leaserijders zijn er dit jaar op tijd bij om hun winterbanden te wisselen. Er zijn dit jaar al twee keer zoveel wisselafspraken ingepland dan op hetzelfde moment vorig jaar. Dat meldt Leaseplan op basis van haar eigen cijfers. 

Vorige winter was er een tekort aan winterbanden en liepen de levertijden op tot zes weken. Door de run op winterbanden moesten ook veel automobilisten lang wachten voor ze terecht konden voor hun bandenwissel. Om dit soort problemen dit jaar te voorkomen, zijn leasemaatschappijen vroeg begonnen hun berijders aan te schrijven en nemen ze actief contact op als berijders nog geen afspraak hebben gemaakt. 

Zestig procent van de klanten van Leaseplan heeft winterbanden standaard in het contract zitten. Inmiddels heeft zeventig procent van de berijders met winterbanden een wissel ingepland. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Leaserijders op tijd met winterbanden | Fleet&Mobility

Leaserijders op tijd met winterbanden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vorige winter was er een tekort aan winterbanden en liepen de levertijden op tot zes weken. Door de run op winterbanden moesten ook veel automobilisten lang wachten voor ze terecht konden voor hun bandenwissel. Om dit soort problemen dit jaar te voorkomen, zijn leasemaatschappijen vroeg begonnen hun berijders aan te schrijven en nemen ze actief contact op als berijders nog geen afspraak hebben gemaakt. 

Zestig procent van de klanten van Leaseplan heeft winterbanden standaard in het contract zitten. Inmiddels heeft zeventig procent van de berijders met winterbanden een wissel ingepland.