Overig

Laatste update:

Volvo lanceert Design Guide app

Volvo heeft vandaag de zogenoemde Volvo Design Guide app gelanceerd, daarin zijn alle designlocaties van Nederland te vinden. Een team van designbloggers bepaalt welke hotspots er in de app komen te staan.

Op een kaart van Nederland zijn alle designlocaties gemarkeerd. Denk daarbij aan een tentoonstelling het in Stedelijk Museum in Amsterdam, of het restaurant van ontwerper Piet Hein Eek, of het programma van de Dutch Design Week. Gebruikers van de app kunnen filteren op plaatsnaam, categorie, datum en waardering, maar kunnen ook op hotspots in de buurt zoeken. De app toont vervolgens een omschrijving van de locatie en detailinformatie als adres, openingstijden en contactgegevens.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Volvo lanceert Design Guide app | Fleet&Mobility

Volvo lanceert Design Guide app

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op een kaart van Nederland zijn alle designlocaties gemarkeerd. Denk daarbij aan een tentoonstelling het in Stedelijk Museum in Amsterdam, of het restaurant van ontwerper Piet Hein Eek, of het programma van de Dutch Design Week. Gebruikers van de app kunnen filteren op plaatsnaam, categorie, datum en waardering, maar kunnen ook op hotspots in de buurt zoeken. De app toont vervolgens een omschrijving van de locatie en detailinformatie als adres, openingstijden en contactgegevens.